TV-Opas
24_Lontoo

24 - Lontoo

24_Lontoo1

Suosittu 24-jännityssarja on täällä taas. Tällä kertaa kello tikittää Lontoon ajassa. Uusi vuorokausi Jack Bauerin kanssa käynnistyy su 1.6.2014 kello 22.35

Golden Globe ja Emmy -palkittu jännityssarja 24 palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin sunnuntaina 1.6.2014 kello 22.35. Tuore, 12-jaksoinen tuotantokausi kantaa nimeä 24 - Lontoo (24: Live Another Day). Sarjaa päästään Suomessa seuraamaan pian Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen, sillä Atlantin takana uusi kausi pyörähtää käyntiin vain kuukautta aikaisemmin, 5. toukokuuta.


24 - Lontoo tuo sarjan näyttelijäkaartiin tuttujen kasvojen lisäksi nimekkäitä tähtiä, kuten draamakonkari Tate Donovanin (mm. Panttivangit, Damages, O.C.), lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tutun Benjamin Brattin (Oikeus ja kohtuus, Rakkauden anatomia, Demolition Man) sekä etenkin karheasta äänestään tunnistettavan Michael Wincottin (The Crow). Lisäksi sivurooleissa nähdään muun muassa brittilegenda Stephen Fry (Kyllä Jeeves hoitaa, Fry&Laurie, Musta kyy) sekä Game of Thrones -sarjasta tuttu Michelle Fairley.


Neljä vuotta sitten CTU-agentti Jack Bauer (Kiefer Sutherland) päätyi monen vauhdikkaan mutkan kautta karkulaiseksi, jonka perässä olivat niin Venäjän kuin Yhdysvaltojenkin hallitus. Nyt hän tulee esiin piilostaan ja asettaa oman henkensä ja vapautensa vaaraan estääkseen maailmanlaajuisen katastrofin.


Asiat ovat muuttuneet neljän vuoden aikana. Entisestä puolustusministeristä, Audrey Rainesin (Kim Raver) isästä James Helleristä (William Devane) on tullut Yhdysvaltain presidentti. Audrey, jolla oli suhde Jackiin, on mukana isänsä hallituksen työssä. Hän on myös mennyt naimisiin: aviomies Mark Boudreau (Donovan) on presidentin neuvonantaja. Jackin luotettu apuri, IT-nero Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub) ei työskentele enää CTU:ssa, vaan yhdessä nimekkään hakkerin Adrian Crossin (Wincott) kanssa maan alla.


24 - Lontoo -sarjassa on luvassa edellisiltä tuotantokausilta tuttuja elementtejä, kuten toisiinsa lomittuvia juonenkäänteitä, jaetulla ruudulla tehtyä kuvakerrontaa ja tietysti hengästyttävää toimintaa.

24-sarja käynnistyi aikanaan vuonna 2001 ja se on kerännyt sen jälkeen huikeat 73 Emmy-ehdokkuutta, joista seitsemän meni Jack Baueria näyttelevälle Kiefer Sutherlandille. Lisäksi sarja oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi 12 kertaa. 

Facebook

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.