TV-Opas

Aina vaarassa

Aina vaarassa

5. tuotantokausi 22.6. alkaen lauantain myöhäisilloissa.

Mary Shannon (Mary McCormack; West Wing) on erikoistehtävissä oleva liittovaltion seriffi, jonka työnä on vahtia ja auttaa todistajainsuojelussa olevia ihmisiä. Jotkut heistä ovat sopimuksen tehneitä rikollisia ja jotkut tavallisia ihmisiä, jotka ovat todistajina oikeudenkäynnissä. Todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvien henkilöiden pitäminen hengissä ei ole helppo tehtävä.

Maryn työ on salaista, eivätkä edes kaikki kollegat tiedä hänen todellista työnkuvaansa - perheenjäsenistä puhumattakaan. Ensimmäisen kauden tapahtumien johdosta Maryllä riittää myös haasteita yksityiselämässään, kun mm. psykologi kutsutaan arvioimaan Maryn henkistä tilaa kaappauksen jäljiltä ja Jinx-äiti (Lesley Ann Warren; Täydelliset naiset) yrittää vältellä AA-tapaamisia keinolla millä hyvänsä. Myös Maryn siskon Brandin (Nichole Hiltz; Petolliset) huumesotku ja siitä aiheutuneen kaappauksen jälkipuinti jatkuu, mutta onneksi tapahtumat vain lähentävät Maryn ja tämän poikaystävän Raphaelin (Cristián de la Fuente; C.S.I. Miami) välejä.

Aina vaarassa -sarjan on luonut ja kirjoittanut David Maples (Koti kuntoon) yhdessä vastaavan tuottajan Paul Stupinin (Dawson's Creek) kanssa.

Tulossa

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje