TV-Opas

Amazing Race

Maailmalla suuren suosion saavuttanut reality-seikkailusarja, jossa kilpaillaan parijoukkueina suuresta rahapalkinnosta. Joukkueen voi muodostaa niin äiti ja tytär, aviopari, parhaat ystävät kuin elämänkumppanitkin - tärkeintä on, että mukana on asennetta, taistelutahtoa ja voitonnälkää. Kilpailu vie osallistujat ympäri maailmaa haasteellisten ja fyysisten tehtävien kimppuun ja mitään apuvälineitä ei mukana sallita. Hermot ja ihmissuhteet joutuvat koetukselle, kun kamera seuraa pudotuspeliä koko ajan mukana.

18. tuotantokauden parit ovat tuttuja edellisiltä kausilta. He ovat kilpailijoita, jotka harmittavasti jäivät nuolemaan näppejään ensimmäisellä yrittämällä, mutta saavat nyt uuden mahdollisuuden. Tällä kertaa matkataan viidessä eri maanosassa ja 23 kaupungissa yhteensä yli 64 000 kilometrin verran. Tutuksi tulevat mm. Australian Sydney, Japanin Tokio ja Fuji-vuori sekä Intian Kalkutta. Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa puolestaan matkataan Euroopan lilliputtivaltioon Liechtensteiniin.

Amazing Race aloittaa syksyllä jo 19. tuotantokautensa. Uusi maailmanympärysmatka alkaa 4.10.2014.

Juontajana on tuttuun tapaan Phil Keoghan. Matkaan lähtee yhteensä 11 pariskuntaa. Kisailemassa ovat muun muassa omilla kausillaan Selviytyjät-realityn voitot napanneet Ethan Zohn ja Jenna Morasca.

Amazing Racen 19. kausi on 12 osan mittainen. Facebook

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.