Suomessa on käynnissä voimakas viihteen myrsky

C More operaattorilta

Operaattoreiden maksu-tv –paketit uudistuvat kevään 2017 aikana.

1.3. lähtien operaattorit myyvät uudistettua C More –paketointia. Operaattorisi kertovat muutoksesta tarkemmin.

C More on MTV:n maksullisten kanavien ja kanavapakettien uusi koti maaliskuusta lähtien

C More -kanavapaketit on tilattavissa operaattoreilta 1.3. alkaen (C More, C More Sport ja C More Total).

Nykyiset maksukanavat MTV Max, MTV Juniori, MTV Sport 1 ja 2 -kanavat uudistuvat automaattisesti C More -kanaviksi maaliskuun puolivälissä, niin ettei katsojan tarvitse tehdä mitään. Kerromme C More –ilmeen uudistuksesta kanavilla nykyisille tilaajille 1.3. lähtien.

C More tarjoaa liveurheilua ja laatuviihdettä suomalaisille

Tarjolla on runsas kattaus kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, pohjoismaisia herkkuja elokuvien ja sarjojen muodossa. Lisäksi mukana urheilun makasiiniohjelmia, dokumentteja ja lastenohjelmia, mm. lasten ikioma kanava C More Juniori. Ainoana Suomessa tarjoamme myös kaikki F1-lähetykset ja MM-kiekon ottelut suorana – ja lapsille aina suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä.

Laaja urheilutarjonta

Mukana talvilajit, moottoriurheilu, jääkiekko, yleisurheilu, tennis ja golf.

  • Maaliskuussa starttaava kaikkien aikojen F1-kausi (sis. GP2 ja GP3 –sarjat).
  • Monipuolinen jääkiekkotarjonta mm. keväällä tarjolla Ruotsin kiekkoliigan SHL:n pudotuspelit, toukokuussa jääkiekon MM-kisat ja elokuussa käynnistyy Champions Hockey League CHL.
  • Tarjolla myös maailman parhaiden golfaajien PGA Tour, jossa golfataan läpi vuoden.
  • Yleisurheilutarjonta on laajentunut ja alkuvuodesta tarjolla on huipputason hallikisoja, toukokuusta lähtien Timanttiliigaa ja IAAF World Challenge.
  • Tenniskausi on pitkä ja se kestää marraskuulle asti jolloin mitellään World Tour Finals. Kovimman tason ATP1000-kiertue, jolla myös Henri Kontinen pelaa, starttaa maaliskuun puolivälissä ja jatkuu marraskuuhun asti. C More on kiertueella mukana suomenkielisillä selostuksilla. C More näyttää myös valitusti kaksinpelejä ATP500 ja ATP250-kiertueilta englanninkielisellä selostuksella.
  • Uutuutena: Maailman nopein moottoriurheilusarja Red Bull Air Race, eli luvassa on henkeäsalpaavia lentotaidonnäytteitä kahdeksassa osakilpailussa ympäri maailmaa helmi-lokakuussa.

Viihdyttävimmät leffat

Ted 2, Straight Outta Compton The Revenant, The Hateful Eight, Deadpool, Whiplash, American Sniper, Fast & Furios 7, Fifty Shades of Grey, Suffragette vain muutamina esimerkkeinä.

Parhaat sarjat

Esimerkkeinä: Farang, Cardinal, Ice, Kadotetut, The White Princess, Girls 6. tuotantokausi, Veep 6. tuotantokausi, Versailles 2. tuotantokausi, Into the Badlands 2. tuotantokausi, Hap & Leonard 2. tuotantokausi ja kesällä Game of Thronesin 7. tuotantokausi.

Perheen pienimmille

Palomies Sami, Hello Kitty, Peppi Pitkätossu, Postimies Pate, Pipsa Possu, Kung-Fu Panda ja Muumilaakson tarinoita uudelleen masteroituna. Lasten oma elokuvailta C More Juniorilla joka lauantai klo 18.      

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.