Suomessa on käynnissä voimakas viihteen myrsky

C More on MTV:n maksullisten kanavien ja kanavapakettien uusi koti maaliskuusta lähtien

C Moren kanavapaketit C More Total, C More Sport ja C More ovat tilattavissa operaattoreilta 1.3. alkaen.

Maksukanavat MTV Max, MTV Juniori, MTV Sport 1 ja 2 -kanavat uudistuivat automaattisesti C More -kanaviksi maaliskuun puolivälissä.

C More tarjoaa liveurheilua ja laatuviihdettä suomalaisille

Tarjolla on runsas kattaus kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, pohjoismaisia herkkuja elokuvien ja sarjojen muodossa. Lisäksi mukana urheilun makasiiniohjelmia, dokumentteja ja lastenohjelmia, mm. lasten ikioma kanava C More Juniori. Ainoana Suomessa tarjoamme myös kaikki F1-lähetykset ja MM-kiekon ottelut suorana – ja lapsille aina suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä.

Laaja urheilutarjonta

Mukana mm. moottoriurheilu, jääkiekko, yleisurheilu, tennis, golf ja talvilajit.

  • Maaliskuussa starttasi kaikkien aikojen F1-kausi. C More esittää myös MotoGP, F2 ja GP3 –sarjat suorina.
  • Monipuolinen jääkiekkotarjonta, mm. keväällä Ruotsin kiekkoliigan SHL:n pudotuspelit, toukokuussa jääkiekon MM-kisat ja elokuussa käynnistyy Champions Hockey League CHL.
  • Tarjolla myös maailman parhaiden golfaajien PGA Tour, jossa golfataan läpi vuoden.
  • Yleisurheilutarjonta on laajentunut, esitämme huipputason hallikisoja sekä toukokuusta lähtien Timanttiliigaa ja IAAF World Challenge.
  • Tenniskausi on pitkä ja se kestää marraskuulle asti jolloin mitellään World Tour Finals. Kovimman tason ATP1000-kiertue, jolla myös Henri Kontinen pelaa, jatkuu marraskuuhun asti. C More on kiertueella mukana suomenkielisillä selostuksilla. C More näyttää myös valitusti kaksinpelejä ATP500 ja ATP250-kiertueilta englanninkielisellä selostuksella.
  • Uutuutena: Maailman nopein moottoriurheilusarja Red Bull Air Race, eli luvassa on henkeäsalpaavia lentotaidonnäytteitä kahdeksassa osakilpailussa ympäri maailmaa.

Viihdyttävimmät leffat

C Morella esitetään keväällä uusimpia huippuleffoja mm. Mad Max: Fury Road, X-Men: Apocalypse, Ted 2, Straight Outta Compton, The Revenant, The Hateful Eight, Deadpool, Whiplash, American Sniper, Fast & Furios 7, Fifty Shades of Grey.

Parhaat sarjat

Ohjelmistossamme on kansainvälisiä uutuussarjoja mm. Veep 6. kausi, Into the Badlands 2. kausi, Versailles 2. kausi, Cardinal ja Ice sekä pohjoismaalaisia laatusarjoja mm. Farang. HBO:n menestyssarjojen Girlsin viimeinen 6. kausi on käynnissä  ja Game of Thronesin 7. kausi starttaa heinäkuussa.

Perheen pienimmille

Palomies Sami, Hello Kitty, Peppi Pitkätossu, Postimies Pate, Pipsa Possu, Kung-Fu Panda ja Muumilaakson tarinoita uudelleen masteroituna. Lasten oma elokuvailta C More Juniorilla joka lauantai klo 18.      

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.