Mainos

Sovellukset

Uusi MTV Uutiset
-sovellus.

Lataa täältä

Mikä on MTV Uutiset -sovellus?

Lataa uusi MTV Uutiset -sovellus ilmaiseksi iOs-, Windows Phone- tai Android-laitteeseesi App Storesta (iPhone), Windows Phone -kaupasta tai Google Play -kaupasta.

MTV Uutiset -sovellus tuo kaikki MTV Uutisten uutis- ja ajankohtaissisällöt älypuhelimeesi. Uusimmat artikkelit, uutisvideot sekä tuoreimmat säätiedot ovat käytössäsi missä vain. MTV Uutiset -sovellus on käyttäjille maksuton.

JAA UUTISIA

Voit helposti jakaa kiinnostavan uutiset sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä.

UUTISILMOITUKSET (notifikaatiot)

Voit sallia ilmoitukset tärkeimmistä uutistapahtumista. Ilmoituksen avulla saat tiedon tärkeästä uutisesta heti kun toimituksemme sen julkaisee MTV Uutisten jakeluteihin.

SÄÄ

Sovelluksessa voit tarkastella oman paikkakuntasi tai haluamasi paikan säätietoja juuri tänään tai katsoa 5pv:n ennusteen.

Pyyhkäisemällä sivusuunnassa voit siirtyä sovelluksessa uutiskategoriasta toiseen. Pyyhkäisemällä pystysuunnassa kategoriassa näet lisää uutisotsikoita.

MTV Uutiset -sovelluksen avulla sinulla on aina MTV:n uutishuone taskussasi. Saat luettavaksesi uusimmat, puhutuimmat sekä tunteita herättävimmät artikkelit ja aihekokonaisuudet. Sovellus sisältää paljon videoita sekä korkealaatuista kuvamateriaalia, jotka tuovat juttuihin lisää syvyyttä sekä tunnetta. MTV Uutiset -sovellus vie sinut sinne missä tapahtuu, sieltä missä juuri nyt olet.

Aiemman, käyttötavoiltaan erilaisen version MTV Uutiset -sovelluksesta voit ladata AppStoresta iPad- tai Windows 8 tablet -laitteille).

MTV Katsomo -sovellus

Ilmainen MTV Katsomo –sovellus on saatavilla iPadille, iPhonelle, Android-älypuhelimille ja -tableteille sekä Windows Phone 8:lle. Voit ladata sovelluksen suoraan laitteeseesi App StorestaGoogle Play -kaupasta ja Windows Phone -kaupasta.

MTV Katsomo -sovelluksella saat:

* Suosikkiohjelmiesi uusimmat jaksot heti samaan aikaan kuin ne näytetään televisiokanavalla.

* Yli 120 eri ohjelmaa katseltavaksesi ilmaiseksi silloin kuin sinulle parhaiten sopii, ajankohdasta riippumatta.

* Ilmaiset MTV3, AVA ja Sub -suoratoistokanavat sekä viisi maksullista urheilukanavaa.

MTV Katsomo tarjoaa maksullisena palveluna muun muassa laajan kattauksen huippu-urheilua suorina lähetyksinä; voit katsoa suorana viittä urheilukanavaa tai valita yksittäiset lähetykset suorana tai tallenteena - tarjontaan kuuluvat mm. maajoukkuejääkiekko (myös MM-kisat), F1-sarjan osakilpailut, Englannin Valioliiga, UEFA Champions League ja paljon muita lajeja.

Voit tilata MTV Katsomon maksullisia sisältöjä tietokoneeltasi netistä www.mtvkatsomo.fi-osoitteesta ja katsoa niitä sen jälkeen myös MTV Katsomon sovelluksista. Maksullisen sisällön katselu edellyttää palveluun kirjautumista.

Lue lisää MTV Katsomon käytöstä mobiilaitteilla & sovellusten laitevaatimuksista MTV Katsomon Ohjeet-sivulta.


MTV Teema -sovellus

MTV Teema on MTV:n uusi sisältökokonaisuus, digitaalinen julkaisu. Ilmainen MTV Teema -sovellus on saatavilla iPadille, iPhonelle, Android-älypuhelimille ja -tableteille sekä Windows-tableteille. Sovelluksen voi ladata suoraan laitteeseen Apple App StorestaWindows-kaupasta sekä Google Play -kaupasta.

MTV Teema -sovelluksella saat:

* Noin kuukausittain automaattisesti latautuvan kattavan lukupaketin juuri sinua varten.

* Rikastettuja erikoisjulkaisuja eri aihealueista, jotka vievät sinut syvemmälle aihepiirin sisälle antaen kattavan katsauksen aiheeseen. Julkaisujen aihealueet vaihtelevat hyvinvoinnista urheiluun ja tiukkoihin uutisaiheisiin.

* Extramateriaalia liittyen ajankohtaisiin aiheisiin, urheiluun, elämäntyyliin ja viihteeseen.

* Pääset sisältöjen pariin myös ilman verkkoyhteyttä, sillä sisällöt ovat käytössäsi myös offline-tilassa.

MTV Teema -sovellus sekä julkaisut ovat maksuttomia. Pääset syventymään aiheisiin missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä sovellus tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä ja päätelaitteita:

- Apple iPhone ja iPad (iOS 7.0 ja uudemmat)

- Android älypuhelimet ja tabletit (Android 4.0.2 ja uudemmat)

- Windows Tablet 8.1 ja 10

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.