TV-Opas

Isänmaan puolesta

Isanmaan puolesta_ve000bhvho

Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Sarjan keskipisteessä on amerikkalainen sotilas, jonka on luultu kuolleen Irakin sodassa vuosia aiemmin. Kun hän palaakin kotiin hengissä, ilo muuttuu nopeasti epäilyksi ja peloksi: onko mies amerikkalainen sotasankari vai terrori-iskua suunnitteleva petturi?

Carrie Mathison (Claire Danes) on kunnianhimoinen CIA:n agentti, joka alkaa epäillä merjalkaväen upseeri Nicholas Brodyn (Damian Lewis) ajautuneen Al-Qaidan vankina ollessaan vihollisen puolelle ja uhkaavan nyt Yhdysvaltain turvallisuutta. 

Isänmaan puolesta -sarjan tähtenä loistaa neloskaudellakin Carrie Mathisonin roolissa upea Claire Danes.

Carrie on saanut Nicholas Brodyn (Damian Lewis, mukana kausilla 1–3) vauvan. Carrie on saanut oman komentopaikan CIA:n lähi-idän toimipisteestä. Saul Berenson (Mandy Patinkin) on pakotettu eläkkeelle virastosta, ja hän toimii nykyään yksityissektorilla. Carrien mentorina hän on kuitenkin erittäin kiinnostunut siitä, mitä naiselle kuuluu.

Neloskaudella mukana jatkavat niin ikään kolmoskaudella pienemmässä roolissa ollut CIA-analyytikko Fara Sharazi (Nazanin Boniadi) sekä Carrien työparinakin ollut CIA-agentti ja salamurhaaja Peter Quinn (Rupert Friend). Uutena kasvona nähdään muun muassa House of Cards -sarjassa loistanut Corey Stall.

Isänmaan puolesta on maailmanlaajuinen hitti, joka on ollut katsotuimpien yhdysvaltalaissarjojen listalla muun muassa Briteissä, Australiassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja Ruotsissa.

Sarjan on tuottanut 20th Century Fox. Neljännessä kaudessa on yhteensä 12 osaa.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.