TV-Opas

Kaappaus keittiössä -ohjelma palaa ruutuun 9. huhtikuuta uusin jaksoin. Legendaarisen ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen on jälleen suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla matkustaessaan tavallisiin koteihin laittamaan ruoka-asiat kuntoon.

Kaappaus keittiössä jatkaa suomalaisen ruokakulttuurin ja perheiden hyvinvoinnin parantamista. Laiskuus, tiedon puute sekä väsyminen arkirutiineihin ovat saaneet perheet unohtamaan yhdessä kokkaamisen ja syömisen ilon. Toisissa perheissä einesruokiin turvaudutaan, kun ei muutakaan osata. 

Kari Aihinen matkustaa joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen kotiin kannustamaan perheitä valmistamaan ja nauttimaan yhdessä hyvin tehtyä kotiruokaa. Kari Aihisen opastuksella perhe tutustuu oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistustapoihin ja saa vinkkejä helpottamaan ja piristämään arkea. Innostusta keittiöön saavat niin lapsiperheet, yksinhuoltajat kuin sinkutkin ja onnistuneet keittiökaappaukset rohkaisevat myös katsojat parantamaan omaa ruoka-arkeaan.

Kolmas tuotantokausi sisältää 10 osaa, joista viimeisessä tapaamme edellisillä tuotantokausilla nähtyjä perheitä ja näemme mitä heidän keittiöissään kokataan nyt.

Facebook

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.