Kilpailun tarjoaa:

Uusi Terassi-lehti tarjoaa pihaunelmia ja -elämää

31.05.2010 15:44

Nyt myös ulkotilat ovat saaneet oman sisustuksellisen erikoislehden, kun uuden Terassi-lehden ensimmäinen numero ilmestyi 19.5. Terassi on kotimaisen Terassi Media Oy:n julkaisema uutuuslehti, joka esittelee unelmien pihoja ja parvekkeita kuvina sekä antaa ideoita kodin ja kesämökin ulkoalueiden suunnitteluun ja kohentamiseen.

– Kun sisätilat on sisustettu, on luonnollista siirtyä suunnittelemaan ulkotiloja. Kiinnostus pihaa ja puutarhaa kohtaan on kasvava megatrendi, johon lehtemme vastaa, Terassin kustantaja ja päätoimittaja Eeva Ek sanoo.

Pohjoismaiden ainoa ulkotilojen sisustuksellinen erikoislehti

Kuva: Terassi

Idea Terassi-lehteen syntyi Eeva Ekin oman talonrakennusurakan jälkimainingeissa.

– Mietimme mieheni kanssa, mistä saisimme helposti ja nopeasti ideoita pihamme uuden ilmeen luomiseksi. Pohdinnan lopputuloksena oli oivallus, ettei koko Pohjoismaissa ilmesty yhtään pihan ja puutarhan sisustuksellista aikakauslehteä. Viherpeukaloille tarjontaa kyllä oli, mutta ei meille kauniita mallipihoja metsästäville nautiskelijoille ja harrastajapihasuunnittelijoille, Eeva Ek kertoo.

Nokialla johtotehtävissä työskennellyt Eeva Ek päätti perustaa tällaisen lehden itse. Toimituskuntaan hän kokosi sisustusalan ammattilaisia, kuten sisustusarkkitehti Kata Pleecen, sisustussuunnittelija SI Ida Lestisen sekä sisustustoimittaja Paulina Arcklinin.

– Ajatuksena on, että sisustustoimittajat tekevät ulkojuttuja. Näin Terassille on saatu selvästi puutarhalehdistä poikkeava, sisustuksellisesti visuaalinen ote, Ek sanoo.

Ideoiden kautta elämysten pihaan

Kuva: Terassi

Yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvä Terassi esittelee erilaisia pihoja ja parvekkeita kuvina. Lehti sisältää vakio-osioina kotimaisia pihakokonaisuuksia esittelevän Näin Meillä sekä ulkomaisista pihoista muodostuvan Vierailulla. Lisäksi joka numerossa on pihaan ja parvekkeeseen liittyviä erikoisteemoja.

– Taloustutkimuksella teettämämme tutkimuksen mukaan ihmisiä kiinnostavat eniten erilaiset pihakokonaisuudet sekä piharakenteet ja pihan elementit, kuten aidat, huvimajat, pihavalaisimet ja ulkokalusteet. Siksi lehdessämme pääpaino on upeiden pihojen ja piharakenteiden esittelyssä, Eeva Ek kertoo.

Pihan ilmeen lisäksi Terassi tarjoaa vinkkejä ulkotiloista nauttimiseen. Vakio-osiot Syödään ulkona antaa vinkkejä ruoanlaittoon sekä kattaukseen, Kotipuutarhasta pöytään keskittyy kauden sadonkorjuuseen ja Ollaan ulkona korostaa ulkona olemisen ja harrastamisen riemua. Lehden vakiopalstoja ovat myös näyttelijä Jaakko Saariluoman kolumni sekä ratsastajana ja mallina tunnetun toimittaja Marco Björsin koostama Terasseilla tavattu -seurapiiripalsta.

Osallistu kilpailuun ja voita Terassi-lehden vuosikerta!


Tilaa Terassi-lehti tutustumishintaan! Tutustumistarjouksena 3 Terassi-lehteä ja 20 euron arvosta vihertuotteita nyt yhteishintaan 16,95


Teksti ja kuvat: Terassi Media Oy

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje