TV-Opas

Lainvalvojien 4. kaudella seurataan Suomen eteläisimpiä ja pohjoisimpia poliiseja

Suosikkisarjan uudella tuotantokaudella Lainvalvojat jahtaavat rikollisia sekä Suomen eteläisimmässä että pohjoisimmassa kolkassa.

Big Brotherin päätyttyä tiistai-, keskiviikko- ja torstai-illat klo 22 alkaen on pyhitetty poliisiviihteelle. Suosittu Lainvalvojat jatkuu odotetuin, uusin 4. tuotantokauden jaksoin.

Uudessa kaudessa jaksoja on 36, ja niiden aikana Lainvalvojat jahtaavat rikollisia sekä Suomen eteläisimmän että pohjoisimman poliisilaitoksen toimesta muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Rovaniemellä. Mukaan mahtuu aikaisempien kausien tapaan monenlaisia työtehtäviä. Puukotukset, pahoinpitelyt, ryöstöt, kuolemantapaukset ja erilaiset välienselvittelyt ovat partioiden arkipäivää kaikissa kaupungeissa, mutta niiden ohella sarjassa seurataan myös monia otsikoihin asti nousseita tapauksia, kuten helsinkiläisravintoloiden prostituutiotarkastusta, useita huumausainerikoksia ja itsemurhaloikkaa Kehä 3:lle.

Kello 22.30 luvassa on jenkkireality Lain nimessä (Cops), jossa seurataan amerikkalaisten poliisien arkipäivää. Sarjasta esitetään 23. ja 24. tuotantokausi.

LAINVALVOJAT & LAIN NIMESSÄ Subilla 15.10 alkaen. Ohjelman voit katsoa jälkikäteen Katsomosta.

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje