Mainos
Mainos

Grillatuissa kasviksissa on makua. Voit grillata lähes kaikkia vihanneksia ja juureksia. Perunoiden, porkkanoiden ja muiden kovien juuresten esikypsennys varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Tarjoa lisukkeena tai pääruokana hyvän kastikkeen tai maustevoin kera.

4 annosta

  • 1 uuniperuna
  • 1 bataatti
  • 2 sipulia
  • 2 kokonaista valkosipulia
  • oliiviöljyä
  • 1 fenkoli
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 8 herkkusientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa uuniperuna ja bataatti 1 cm viipaleiksi. Esikypsennä peruna- ja bataattiviipaleita sekä porkkanoita pari minuuttia kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

2. Halkaise, viipaloi tai lohko kasvikset maun mukaan. Voitele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa kasvikset sopivan kypsiksi.

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.