Mainos
Mainos

Helppo – ja myös kevyt. Tämä ihanan tahmea suklaakakku valmistuu nimittäin täysin ilman voita!

1 kakkuun, 6-8 palaan

  • 3 kananmunaa
  • 2 ½ dl kidesokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ¼ dl kaakaojauhetta
  • 1 rkl pikakahvijauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 maustemittaa suolaa
  • 250 g rahkaa
  • halutessasi, 1 rkl konjakkia

Koristeluun

  • tomusokeria
  • sitruunamelissaa
  • punainen marja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka, halkaisijaltaan n. 24 cm.

2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe, kahvijauhe, vaniljasokeri ja suola kulhossa. Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi. Kääntele kuivat ainekset munavaahtoon. Lisää rahka ja halutessasi konjakki.

3. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 20-25 minuuttia. Anna kakun jäähtyä. Puuteroi päälle hieman tomusokeria, koristele sitruunamelissalla ja punaisella marjalla.

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.