Mainos
Mainos

Voit tähän ruokaan käyttää myös luutonta broilerinlihaa, jolloin keittoaika lyhenee jonkin verran. Riisi, couscous tai bulgur maistuvat hyviltä lisäkkeenä.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 1 l vettä
  • 1 sipuli lohkoina
  • 8 kokonaista valkopippuria
  • ½ tl timjamia
  • persiljanoksia

Kastike

  • 3 porkkanaa viipaleina
  • 4 dl keitinlientä
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • ½ dl kuohukermaa
  • tilkka sitruunamehua

Valmistusohje

persiljasilppua

1. Laita lihapalat pataan, murenna liemikuutiot joukkoon ja kaada päälle vettä, niin että lihat peittyvät. Kiehauta, kuori vaahto tarkoin, lisää sen jälkeen kaikki ainekset pataan. Keitä hiljaa, kunnes liha on mureaa, 20-25 minuuttia.

2. Nosta broilerinpalat padasta ja siivilöi liemi. Mitta keitinliemestä 4 dl kastikkeeseen ja keitä porkkanat siinä.

3. Sekoita jauho kerman kanssa ja suurusta kastike sillä, keitä kastiketta 5 minuuttia. Mausta sitruunamehulla ja sekoita joukkoon persiljasilppu. Poista lihoista mahdolliset luut ja nosta porkkanat broilerinpalojen joukkoon, kaada kastike päälle.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.