Mainos

Tämän helpon sorbetin voit valmistaa niin tuoreista kuin purkkihedelmistäkin. Jos sinulla on jäätelökone, lopputuloksesta tulee täydellistä, mutta tavallisessa pakastimessa pakastetusta sorbetistakin tulee loistavaa.

Neljälle

2 kypsää mangoa à 300 g

2 dl vettä

2 dl sokeria

2 rkl puristettua sitruunamehua

Valmistusohje

1. Kaada sokeri ja vesi kattilaan. Keitä kokoon liemeksi n. 5 minuuttia.

2. Kuori mangot ja lohko ne. Laita hedelmäliha tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita muusiksi. Lisää sokeriliemi ja mausta sitruunamehulla.

3. Laita hedelmäseos kulhoon ja laita pakastimeen vähintään 5 tunniksi. Vatkaa massaa muutaman kerran pakastamisen aikana, jottei siihen muodostu jääkristalleja.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.