Mainos
Mainos

Juhlista viikonloppua helppolla ja täyteläisellä pannukakulla. Pannarin raaka-aineetkin löytyvät lähes jokaisesta kodista!

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,75 g sulatettua voita

Valmistusohje

Vatkaa maitoon jauhot, kananmunat ja sokeri. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita.

Anna jauhojen turvota noin puoli tuntia. Paista pannukakkua 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile pannukakku vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja hillon kanssa.

Voit korvata puolet jauhoista leseillä tai kaurahiutaleilla ja turvottaa taikinaa vaikkapa yön yli jääkaapissa.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.