Mainos
Mainos

Hieno alkukesän jälkiruoka.

1 kakkuun

  • 150 g voita
  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • ¼ dl vettä

Täyte

  • 5-6 kypsää persikkaa, puolikkaina
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita voi ja jauhot murutaikinaksi, lisää vesi ja työstä nopeasti notkeaksi taikinaksi. Laita se muovikelmussa jääkaappiin 1 tunniksi.

2. Kaulitse taikina ja vuoraa sillä piirasvuoka. Pistele pohja. Taita reunan päälle foliosuikale.

3. Esipaista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia. Ota vuoka uunista, poista folio.

4. Asettele pohjalle persikanpuolikkaita. Vatkaa muut ainekset ja kaada vuokaan. Paista kypsäksi 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.