Mainos
Mainos

Raikas raparperista ja omenasta keitetty sose, kokeilemisen arvoinen. Lusikallinen lämmintä sosetta vaniljajäätelön päällä on taivaallisen hyvää.

Neljälle

  • 500 g raparperia suikaleina
  • 2 isoa omenaa lohkoina
  • ½ dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • jäätelöä

Valmistusohje

1. Laita raparperit, omenat ja vesi kattilaan, keitä kunnes raparperi alkaa hajota.

2. Sekoita joukkoon sokeri, keitä kunnes se on sulanut. Nosta liedeltä, lisää vaniljasokeri. Tarjoillaan lämpimänä tai kylmänä jäätelön kanssa.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.