Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Tässä rasvaton versio monien rakastamista kaurakekseistä! Ohjeessa rasva korvataan appelsiinituoremehulla tai maidolla. Leivinpaperia voi sivellä kevyesti öljyllä, että rasvattomat keksit irtoavat paremmin paperista.

Noin 30 kpl

  • 2 1/2 dl pikakaura+kuitu hiutaleita tai 3 dl pikakaurahiutaleita
  • ½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 1/4 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 dl appelsiinimehua tai maitoa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kananmuna ja mehu tai maito, sekoita nopeasti tasaiseksi.

Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille hyvin erilleen toisistaan, että taikinalla on tilaa turvota. Leivinpaperia voi sivellä kevyesti öljyllä, jotta kaurakeksit irtoavat paperista.

Paista 225-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min. Jos haluat suoria lastuja, anna keksien jäähtyä tasaisella alustalla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.