Mainos
Mainos

Tämä herkullisen raikas jälkiruoka on kotoisin Intiasta. Sen voi valmistaa kätevästi etukäteen ja nostaa jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

4 annosta

  • 1 litra täysmaitoa
  • 2½ dl sokeria
  • 2½ dl riisijauhoja
  • 1 tl kardemummaa
  • 4 mantelia
  • 10 pistaasipähkinää

Valmistusohje

1. Rouhi manteli ja pähkinät. Lämmitä maito kiehumispisteeseen ja sekoita samalla, jottei se pala pohjaan. Alenna lämpöä.

2. Lisää maitoon sokeri ja riisijauhot vähän kerrallaan ja voimakkaasti vatkaten, ettei seos kokkaroidu. Keitä seosta koko ajan vatkaten, kunnes se saostuu. Siirrä kattila levyltä ja sekoita mukaan kardemumma.

3. Annostele lautasille, ripottele pinnalle pähkinä-mantelirouhetta ja nosta kiisseli kylmään tarjoiluun asti.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.