Mainos
Mainos

Riisipuuro-sekahedelmäkiisseli-triffle

Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Kotitalousopettaja Arja Elina Laineen herkullisessa jälkiruoassa on ideoitu käyttöä ”jämille”, joita ei suinkaan kannata jättää syömättä, saati heittää pois.

4:lle korkeisiin laseihin, esim. 4 kpl jalallista viinilasia

n. 4 dl jäähtynyttä riisipuuroa

200 g sitruunarahkaa (1tlk)

½ dl sukaattia (50 g)

1 rkl sitruunamehua

n. 4 dl jäähtynyttä sekahedelmäkiisseliä

n. 2 dl piparimurua

Pinnalle

  • murskattuja pipareita
  • sukaattia

Valmistusohje

Sekoita jäähtyneen riisipuuron joukkoon rahka, sukaattipalat ja sitruunamehu.

Murskaa pipareita pieneksi muruksi monitoimikoneessa, morttelissa tai leivinpaperin päällä kaulimen alla.

Laita juoma- tai viinilaseihin kerroksittain aineksia: ensin kerros sekahedelmäkiisseliä, sitten kerros riisi-rahkaa ja kerros piparimurua. Toista sama niin, että pinnalle tulee piparimurua ja sukaattia koristeeksi. Tarjoile heti tai säilytä jälkiruokia viileässä ennen tarjoilua.

Vinkki: Aikuisten jälkiruoka-annoksien sekahedelmäkiisselin voi maustaa pienellä määrällä rommia tai likööriä.

Resepti: Arja Elina Laine, Arjan Ruokaviestintä Oy

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.