Mainos
Mainos

Taio perunasta maukkaat ja helppotekoiset röstiperunat. Annos maistuu monen eri ruoan lisukkeena. Kokeile niitä vaikka porotournedosin kanssa.

Ainekset

  • 400 g perunoita
  • pala lanttua
  • 1 sipuli
  • timjamia
  • rosmariinia
  • suolaa
  • voita tai öljyä

Valmistusohje

Raasta kuorittu peruna ja lanttu ja leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi. Mausta suolalla ja sekoita hyvin.

Jätä seos valumaan siivilään noin puoleksi tunniksi ja muotoile siitä pyöreitä kiekkoja. Purista vesi mahdollisimman hyvin pois.

Paista röstit öljyssä tai voissa keskilämmöllä useita kertoja käännellen kypsiksi.

Kokeile röstiperunoita

Kuva: Kotimaiset Kasvikset ry / Sanna Peurakoski

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.