Mainos
Mainos

Tarjoa lämmin savulohikastike pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 300 g savulohta
  • pala purjosipulia
  • ½ dl silputtua tilliä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ½ kalaliemikuutio
  • 3 rkl Limmi-sitruunamehua
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Viipaloi purjosipuli ja paista kevyesti öljytyssä kasarissa. Sekoita vehnäjauhot kerman sekaan. Lisää kerma-vehnäjauhoseos ja kalaliemikuutio kattilaan ja keitä hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Leikkaa savulohi pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Mausta kastike tillillä, sitruunamehulla ja mustapippurilla.

Osallistu keskusteluun

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.