Mainos
Mainos

Kaikki rakastavat suklaamoussea. Tämä on helppo valmistaa ja vaatii vain muutaman tunnin jääkaapissa hyytyäkseen.

Kuudelle

  • 125 g kilosuklaata
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä, anna jäähtyä hieman.

2. Sekoita mukaan keltuaiset, tomusokeri, appelsiininkuori ja kahvi.

3. Vatkaa kerma, ei liian kovaksi. Kääntele mukaan kylmään suklaaseokseen.

4. Kaada massa kulhoon tai annoslaseihin. Raasta päälle hieman suklaata. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Osallistu keskusteluun

Mainos
Mainos

Lisää reseptejä aiheesta

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.