TV-Opas

Mentalist

mentalist

Patrick Jane on Kalifornian poliisin erityisavustaja, joka ratkaisee rikokset älynsä ja ainutlaatuisen tarkan päättelykykynsä avulla. Korkean onnistumisasteen ansiosta hän ja neljä erikoisagenttia saavat ratkaistavaksi osavaltion haastavimmat rikosjutut. Patrick Jane on myös traagisesti perheensä menettänyt entinen TV-meedio jota menneisyys ei jätä rauhaan.

Jännityssarja Mentalist on ollut huippumenestys Pohjois-Amerikassa ja Patrick Janea esittävä Simon Baker on valittu Hollywoodin seksikkäimpien miesten joukkoon. 

MTV3-kanavan syksyn yksi odotetuimmista palaavista sarjoista on kuudennen tuotantokautensa aloittava Mentalist. Patrick Jane (Simon Baker) ja kumppanit nähdään ruudussa jälleen 9. syyskuuta 2014 alkaen. Sarjaa seurataan tiistaisin kello 21.00.

Ennen syksyn uusia jaksoja MTV3 esittää viidennen tuotantokauden uusintana perjantai-illoissa

Mistä kuudennella kaudella aloitetaan?

CBI-tutkijoita avittava Patrick Jane on listannut sarjamurhaaja Red Johniksi epäilemänsä ihmiset, ja listalla on enää seitsemän nimeä. Jane ja CBI-tiimi lähestyvät askel askeleelta salaperäistä murhaaja selvittäen samalla Kalifornian vakavimpia rikoksia.

Kuudennessa kaudessa on yhteensä 22. osaa. Sarjan on tuottanut Warner Brothers Television.

MENTALIST 6. kausi 9.9.2014 alkaen tiistaisin kello 21.00

Facebook

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.