TV-Opas

Moderni perhe

Golden Globe- ja Emmy-palkittu komedia ottaa lähitarkastelun kohteeksi erilaisia modernin perheen muotoja: homoparin, jolla on lapsia kolmilapsisen heteroparin ja kaksinkertaisesti etnisen pariskunnan. Ohjelmassa mukamas hollantilainen dokumenttiryhmä kuvaa näiden perheiden arkea Alankomaissa esitettävää tosi-tv -sarjaa varten.

Modernin perheen pääosissa nähdään mm. Pulmuset sarjan Al Bundyna tunnettu Ed O'NeillSophie VargaraJulie Bowen ja Ty Burrell.

Huippusuosittu Moderni perhe jatkuu 18. tammikuuta 2015 AVAlla. Moderni perhe on palkittu nyt viisi kertaa peräkkäin parhaan komediasarjan Emmy-palkinnolla tullen tasoihin edellisen ennätyksenhaltijan, Frasierin kanssa.

Kuudennen kauden alussa vastanaineet Mitch (Jesse Tyler Ferguson) ja Cam (Eric Stonestreet) ovat palanneet häämatkaltaan, Dunphyn perhe on viettänyt autuaan kesän murrosikäisen Alexin (Ariel Winter) ollessa kesän poissa ja Gloriaa (Sofia Vergara) ottaa päähän Jayn (Ed O'Neill) epäsiisti vanhan miehen olemus.

Modernin perheen 6. kausi koostuu 24 jaksosta. Jaksot ovat nähtävissä MTV Katsomossa suoratoistona ja 14 vuorokauden ajan tv-esityksestään. Sarjan on tuottanut 20th Century Fox.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.