Mainos

Naisten maailma

Sarja on päättynyt.

Naisten maailma

Millainen olisi maailma, jossa naiset tekisivät kaikki päätökset? Ja miehet olisivat vain tottelevaisia alamaisia?

Tämä selvitään täysin uudenlaisessa reality-sarjassa Naisten maailma (When Women Rule the World), jossa valta annetaan vahvoille, koulutetuille ja itsenäisille naisille, jotka ovat saaneet tarpeekseen miesten maailmasta. Näillä naisilla on oma lehmä ojassa, kun he pomottavat pahaa-aavistamattomia miehiä.

Sarjan alussa kymmenen naista ja kaksitoista miestä viedään syrjäiseen ja alkeelliseen paikkaan, jossa naisilla on mahdollisuus ottaa valta käsiinsä, kun he rakentavat kokonaan uuden yhteisön. Tässä yhteisössä ei ole esteitä naisten nousujohdanteelle. Miehinen voima ja arvovalta sen sijaan heittävät häränpyllyä. Näille naisille täyskäännös on reilua peliä!

Täysin käsikirjoittamattomassa sarjassa paljastuu, kuinka naiset ja miehet reagoivat, kun naisille annetaan vastuu ja miehet ovat alistuvassa asemassa. Molempien sukupuolten kyky mukautua uuteen komentoon pannaan koetukselle. Voittaakseen pelin miesten täytyy suostua naisten jokaiseen vaatimukseen, 24/7. Nyt naiset käskyttävät ja miehet tottelevat. Sarjan edetessä naiset karsivat miehiä pois kisasta aina siihen saakka, että vain yksi mies on jäljellä.

Naisten maailma

Kuinka miehet reagoivat? Miten naiset kohtelevat miehiä? Pystyvätkö naiset käytännössä johtamaan yhteisöä? Oppivatko miehet millaista elämä osalla nykyajan naisista on? Onko uusi yhteisö onnela vai maanpäällinen helvetti? Ja kuka loppujen lopuksi on se mies, joka onnistuu menestymään Naisten maailmassa ja voittaa 250 000 dollarin palkinnon?

Naisten maailman -sarjan juontajana mukana leirin tapahtumissa nähdään brittinäyttelijä Judith Shekoni (mm. EastEnders) ja sarjan tuotantoyhtiö on aikaisemmin tehnyt mm. hitti-ohjelmat Miljonääri-Joe sekä Viettelysten saari.

Mainos
Tuottajat Petra Saikku (äitiyslomalla), Sanna Vaitjoki, Minna Kosonen.
Anna palautetta
Mainos