TV-Opas

Antti Tuisku

Suomen pop-taivaan supertähti Antti Tuisku toimii KIDSing-kilpailun päätuomarina.

Antti Tuisku nousi koko kansan tietoisuuteen Idols-kisasta vuonna 2004. Miehen poptähteys hakee vauhdikkuudessaan vertaistaan.

Antti Tuiskun albumit Ensimmäinen (2004), Antti Tuisku (2005), Minun Jouluni (2005), New York (2006) ja Rovaniemi (2006) ja kokoelmalevy Aikaa - Greatest Hits Vol.1 (2007) ovat myyneet yhteensä yli 200 000 kappaletta.

Yli neljän vuoden aikana Antti kiersi Suomea miltei 500 keikan verran. Tuisku on ehtinyt myös lainata äänensä Shrek kolmas -elokuvan Arthurille, näytellä Joulutarina -elokuvassa ja esittää päärooliin Altar Boyz -musikaalissa keväällä 2008.

Yli vuoden hiljaisuuden jälkeen Antti Tuisku palasi studioon. Syksyllä 2009 julkaistu Hengitän-albumi myi lähes 20 000 kappaletta ja sieltä julkaistu single Juuret muodostui jättihitiksi.

Vuonna 2010 julkaistun Kaunis kaaos -albumin toinen single Hyökyaalto nousi Antin tämänhetkisen uran suurimmaksi hitiksi. Albumi viihtyi 37 viikkoa virallisella albumilistalla myyden yli 25 000 kappaletta. Syksy oli Antin uran kiireisin, sillä hän oli mukana myös MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jonka hän myös voitti.

Jouluksi 2011 julkaistiin Minun jouluni 2 -albumi. Albumi myi liki 20 000 kappaletta. Joulukuun lopussa Antti siirtyi ansaitulle lomalle.

Helmikuussa 2012 Antti alkoi hiljalleen tehdä uutta musiikkia. Kesän kynnyksellä Antille tuli myös työehdotus, josta hän ei voinut kieltäytyä: KIDSing. Syksy on kulunut KIDSingin palaveripöytien ääressä, mutta myös Kemiössä studiolla. Loppuvuodesta Antilla käynnistyy joulukiertue.

Vuonna 2013 Antilla on takanaan 10 vuotta uraa ja yli neljännesmiljoona myytyä levyä. Artisti, josta piti tulla vain yhden hitin ihme, on todistanut epäilijöille moneen kertaan osaamisensa. Antti on nyt suositumpi kuin koskaan. Uusi albumi julkaistaan keväällä. Syksyllä miehellä on edessä spektaakkelimainen 10-vuotisjuhlakiertue.

Antti Tuisku ei ole enää pelkästään nuorison suosikki vaan hänestä on tullut koko kansan tähti, joka vangitsee ihmiset karismallaan.

(MTV3)

Osallistu keskusteluun

comments powered by Disqus

Uusimmat: KIDSing

MTV uusimmat

Uusimmat

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje