Kanapata

Kanapata syntyy näppärästi joko liedellä paistamalla tai uunissa hauduttamalla. Kanapadan joukkoon voit myös lisätä mieleisiäsi makuja.


Neljälle hengelle

600 g broilerin koipinuijia
1 iso sipuli
2 paprikaa
½ kesäkurpitsa
2 dl maustettua tomaattimurskaa
6 dl kanalientä
4 laakerinlehteä
2 rkl vehnäjauhoa
suolaa
mustapippuria

Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon. Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetken aikaa hyvin sekoittaen. Lisää kanaliemi sekä tomaattimurska ja hauduta uunissa tai liedellä kypsäsksi. Liedellä noin 30 minuuttia ja uunissa 160 asteessa 60 minuuttia.



Foodoo
Ohjelma on päättynyt.

Reseptit


Lähetä palautetta Tuotantoyhtiö: Broadcasters. Nettisivut tuottaa Venla Männistö.