Haudutettua seitä purjopedillä

Helppo kalaruoka valmistuu keittiössä käden käänteessä ja tuo kotiin herkullisen tuoksun.


Neljälle hengelle

600 g pakaste seitä
1 iso purjosipuli
150 g vihreitä pakaste neulapapuja
2 dl mietoa kalalientä
200 g smetanaa
1 pnt tilliä
1 sitruuna
suolaa
pippuria

Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Kuullota niitä hetki pannulla voinokareen kanssa, lisää sulatetut pavut ja kaada uunivuoan pohjalle. Nostele seipalat purjopedille ja kaada kalaliemi päälle. Sekoita kulhossa smetana, hienonnettu tilli, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä mausteet ja lusikoi seos sein päälle. Kypsennä kala uunissa 200 asteessa noin 15 minuutin ajan. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.



Foodoo
Ohjelma on päättynyt.

Reseptit


Lähetä palautetta Tuotantoyhtiö: Broadcasters. Nettisivut tuottaa Venla Männistö.