Puolukkajäädyke

Puolukkajäädyke.

Valmista jälkiruuaksi herkullinen puolukkajäädyke. Viimeistele annos sokeroiduilla marjoilla ja kinuskikastikkeella.

2 dl puolukoita
1 prk (250 g) rahkaa
2 keltuaista
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Lisäksi:

Marjoja
Kinuskikastiketta

Survo puolukat ja sekoita rahkan joukkoon. Vaahdota keltuaiset ja sokerit vaahdoksi. Vaahdota myös vaniljakastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada muovikelmulla vuorattuun vuokaan. Anna jäätyä pakastimessa yön yli.

Tarjoile sokeroitujen marjojen ja valmiin kinuskikastikkeen kanssa.

Puolukkajäädykkeen ravintosisältö ilman kinuskikastiketta:

Energia 190 kcal
Proteiinia 8g (17 E%)
Hiilihydraattia 30g (63 E%)
Kuitua 1g
Rasvaa 4g (19 E%)
josta tyydyttynyttä rasvaa 1g (25% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on hyvä)
Suolaa ­



Foodoo
Ohjelma on päättynyt.

Reseptit


Lähetä palautetta Tuotantoyhtiö: Broadcasters. Nettisivut tuottaa Venla Männistö.