Katie Sugden (os. Addyman)

Katie Sugden (os. Addyman)

Sammy Winward

20.9.1986 syntynyt Katie tuli sarjaan jaksossa Totuuden hetket 29.10.02 (Englanti heinäk 2001)

Katie oli Andy Sugdenin koulutoveri, joka ihastui poikaan kesälukukauden lopulla ja he alkoivat tapailla loman aikana. Katie hurmasi heti myös Jack-isän sekä Espanjasta palaavan Robertin, jonka päämääräksi tuli tytön saaminen pois Andyltä.

Syksyisen liikennepakojutun paljastuttua Katien ankara isä kielsi häntä tapailemasta Andyä ja nuorten täytyi yrittää tavata salassa tai tyytyä vain tekstailemaan. Katien seurustelu kylän nuorten kanssa helpottui, kun Brian sai töitä Kartanolta ja sen mukana työsuhdeasunnon.

Andyn ja Katien piti edelleen tapailla salaa, mutta marraskuussa 2003 (E huhtikuu 2002) Brian yllätti Andyn Katien sängystä. Parin kuukauden kuluttua Katie huomasi olevansa raskaana. Kuningattaren juhlapäivänä Viv tiedotti raskaudesta kyläläisten kuullen ja Katien päivä kylän kuningattarena oli pilalla.

Brianin kanta oli ehdottomasti abortti, mistä Katie suuttui. Andykin päätyi kannattamaan aborttia ensihuumasta toivuttuaan ja Katie loukkaantui entistä enemmän muuttaen joksikin aikaa äitinsä luo. Palattuaan sieltä Katie teki sovinnon Andyn kanssa.

Suru oli suuri, kun Katie sai keskenmenon noin neljän kuukauden kuluttua. Syksyllä 2004 nuoret alkoivat säästää omaa asuntoa varten. Brianin saatua Kartanosta potkut ja muutettua Newcastleen joulukuun lopussa 2004 (E tammikuu 2003), Katie jäi Sugdeneille asumaan.

Andyn ja Katien välit kiristyivät, koska Annien talossa ei ollut omaa rauhaa ja Andy keksi, että he voisivat vallata Butlerin tyhjäksi jääneen tilan. Kun Andy sai vuokrattua tilan virallisestikin itselleen, Katie pääsi lopulta ”leikkimään kotia” hänen kanssaan ja kaikki näytti hyvältä. Olihan Englannissa kesäkin. (Suomessa syksy 2005)

Alkuvuodesta 2006 (Englannissa loppusyksy 2003) Katie sai työtä Villapakassa lasien kerääjänä ja miesasiakkaat olivat innoissaan. Robert alkoi pitää silmäpeliä hänen kanssaan ja keväällä Katie antautuu kuhertelemaan hänen kanssaan aluksi viattomasti, mutta Jackin syntymäpäivillä ensin suutelevat ja päätyivät hyvin pian sänkyyn asti helmikuussa 2006. (Englanti marraskuu 2004).

Pettäminen jatkui koko kevään 2006 ja lopulta oli vaarassa paljastua, kun Andyn velipuoli Daz näki Robertin ja Katien suutelevan korjaamolla. Katien tajuttua tämän hän alkoi entistä pontevammin vaatia Andyä lähettämään pojan pois. Heidän kahden suhde oli kuulemma vaarassa Dazin takia. Vaikka Daz kertoi Andylle suudelmasta, tämä ei uskonut ja pani Dazin pois, jonka jälkeen Katien olo rauhoittui hiukan toukokuussa 2006 (Englanti tammikuu 2004)

Katie uskoutuu Chastity Dinglelle häidensä alla, koska ei pystynyt pysymään erossa Robertista. Chas lohduttelee, ettei se ole niin vaarallista, kunhan ei jatka häiden jälkeen.

Alkusyksystä 2006 nähtiin Andyn ja Katien häät (pari vihittiin Englannissa helmikuussa 2004). Häiden jälkeen Katie on yrittänyt kaikin voimin torjua Robertia, mutta häntä vaivaa selvästi tämän kuhertelu Donnan kanssa hänen silmiensä edessä.

Lue Katien ja Robertin suhteen alusta:
Katsojien jaksoselosteet – Vuosi 2006 – Viikko 9

Robert oli tuoreen rouvan mielessä enemmän kuin aviomies ja he päätyvät jälleen samaan sänkyyn. Victoria näki heidät ja lopetti puhumisen Robertin kovistelun takia (E 04, S 2.11.06). Jarvisin puunuken avulla tyttö kertoi lopulta näkemänsä. Jack raivostui ja pani Robin valitsemaan joko Katien tai perheensä. Rob valitsi perheen, mutta Katie ei kestänyt enää kaksoiselämää ja jätti Andyn. Kolmikon kohdattua joulukuun alussa 06 (E maaliskuu -04) Rob kertoi Katien ja hänen suhteesta Andylle, joka musertui täysin. Andy uhkaili paria haulikolla ja Villapakassa Donna haukkui rakastavaiset kaikkien kuullen.

Andyn ammuttua vahingossa Jackia joulukuussa 2006 (E 30.3.04) Katie ja Robert valehtelivat yhdessä poliisille, ettei Andya tuomittaisi. Asia pysyi perheen sisäisenä. Jouduttuaan kyläläisten hyljeksimäksi Katie lähti kylästä tammikuussa 2007 (E 4/04), mutta palasi jo maaliskuussa jatkaakseen Robin kanssa. Hän sopii Donnan kanssa ja tilanne rauhoittui.

Katie yritti saada sihteerintöitä Kingeiltä, mutta myöhästyi ja paikan sai Chloe (E 24.9.04, S 27.8.07). Lokakuussa 2007 Sadie King iski silmänsä Robertiin (E 13.11.04) ja tätä härnätäkseen palkkasi Katien itselleen apulaiseksi Charityn ja Tomin hääjärjestelyissä.

Kun Robert pani suhteen poikki, myös Katie sai kenkää joulukuussa 2007 (E jouluk 04)

Robert ja Katie jatkoivat yhdessäeloaan Jackin luona. Katie pääsi Chloen ja Tamsinin työnjatkajaksi Kingien toimistoon (S 24.4.08, E 5.4.05) eikä aavistanut Robertin puuhia Sadien kanssa. Robert kosi (vielä naimisissa olevaa!) Katieta (S 2.6.08, E 7.5.05), mutta onnea ei kestänyt kauan. Parin päivän kuluttua Katie sai selville Robertin pelehtimisen Sadien kanssa. Onneton Katie heitti drinkkinsä Villapakassa Sadien päälle, jolloin Tom erotti hänet. Andy vei Katien maatilalleen ja lohdutti tätä. Yhteisen yön jälkeen Katie päätti kuitenkin jättää molemmat veljekset ja karistaa kylän pölyt taakseen. Tämä poistuminen oli oikeassa elämässä Sammyn äitiyslomalle lähtö. (Englannissa 11.5.05)

Lue Katien viimeisestä viikosta:

Jaksot – Vuosi 2008 – Viikko 23

Katie Sugden (os. Addyman)

Katie oli joutunut kolariin isänsä kanssa. Brian-isä kuoli, mutta Katie jäi henkiin. Andy sai tiedon tapahtuneesta ja riensi sairaalaan.

Katien paluu

Jaksot – Vuosi 2009 – Viikko 15

Aviopari tunsi heti vanhan kipinän syttyvän, huolimatta Katien äidin, Jackin ja Dazin vastustelusta.

Katie muutti Andyn luo ja saatuaan isänsä perinnön osti maatilalle hevosia. Katie ei olisi halunnut vuokralaisia, mutta paljastavissa topeissaan viihtyvä Jo muutti farmille myös. Tuntuu että Jolla on pahat mielessä Katien suhteen.

Syksyllä 2009 Katie muutti pois Butlerin tilalta sen jälkeen kun Jo oli vampannut Andyn. Katie halusi keskittyä tallitoimintaansa ennemmin kuin hoitamaan Andyn lasta. Hän sai siirrettyä tallinsa Kartanoon, koska oli ysävystynyt Perdy Hyde-Sinclairin kanssa.

Keväällä 2010 Katie tuki Perdyä tämän kamppaillessa anoppinsa ilkivallan alla. Samaan aikaan Rosemary King tyrkytti Katieta pojalleen. Katie oli kuitenkin lojaali Perdylle.

Syksyllä 2010 Katie tarjoutui vuokraamaan kohtuaan Graysonin ja Perdyn lapselle ja muutti Myllyyn. Loppuvuodesta Perdy muutti Kartanoon Matthew’n luo ja Katielle tuli suhde Grayn kanssa. He aikoivat pitää lapsen, mutta Grayn homouden paljastuminen muutti kaiken.

Keväällä 2011 (E heinäk 2008) Katie synnytti pojan, jonka antoi Perdylle ennen kuin Gray edes näki lastaan. Gray yritti kiristää aseella Katielta tietoa Perdyn olinpaikasta, mutta ei onnistunut. Katie sääli Andya, joka ymmärsi hänen ystävällisyytensä väärin. (E loppusyksy 2008)

Syksyllä 2011 Nathan Wylde ja riistanvartija Lee Naylor kilpailivat Katien suosiosta. Nathan voitti, ja kun Katie myöhemmin lopetti suhteen, Nathan yritti sabotoida kostoksi hänen yritystään. (UK kevät 2009)

Tammikuussa 2012 Katie muutti hevostallinsa Andyn tilalle (UK kesäkuu 2009). Helmikuussa Katie alkoi seurustella Ryan Lambin kanssa, mutta tämä tunsi vetoa myös Katien ystävään Maisieen, ja lopulta suhteen todellinen tila paljastui Katiellekin. (UK alkuvuosi 2010)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.


Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.