Chloe Atkinson - Amy Nuttall

Chloe Atkinson - Amy Nuttall

Amy Nuttall

Chloe tuli sarjaan Suomessa jaksossa Tarjoilija saa paikan 24.10.2001 (Englannissa joulukuussa 2000) aloittaessaan työt Chez Marlonin tarjoilijana. Reipas ja sanavalmis Chloe valloitti heti Marlonin ja muut kylän miehet, mutta Triciaa tehotyyli ärsytti.

Chloe taas ihastui Scott Windsoriin yhtä paljon kuin poika häneen, ja alun mutkikkaiden kuvioiden jälkeen seurustelu vakiintui (myös näyttelijöillä privaatissa). Chloe sai asunnon Charity Dinglen kämppiksenä jaksossa Pöytävarauksia 11.12. 2001 ja tytöistä tuli hyvät ystävät.

Charityn mentyä naimisiin Scott painosti Chloea muuttamaan Päärynäpuuhun, mutta Chloe ei halunnut luopua itsenäisyydestään ja Charity tarjosikin hänelle mahdollisuutta jäädä asumaan Conneltonintupaan ilmaiseksi jaksossa Vanhat hyvät ajat 13.3. 2003 (Englanti marrask.2001).

Chez Marlonin sulkeuduttua Rodney palkkasi Chloen tarjoilijaksi Lomakylän baariin, jossa mustasukkainen Nicola yritti tehdä hänen elämänsä mahdollisimman hankalaksi, mutta onneksi Chloe sai liittolaiset sekä Maggiesta että Craigista.

Marraskuussa 2003 Scottin kanssa asuva Chloe sai töitä Vivin uudesta kahvilasta (Englanti helmikuu 2002), vaikka tyttö ei ollutkaan Vivin mielestä tarpeeksi hyvä hänen pojalleen.

Syd Woolfe sotki kuitenkin kuviot. Hän ystävystyi Chloen kanssa ja Chloe tarjosi hänelle huonetta Päärynäpuusta. Tammikuussa 2004 (E kesäkuu 2002) Chloe sai selville, että Scottin autokorjaamossa eivät kaikki työt kestäneet päivänvaloa. Pari riiteli usein ja loppujen lopuksi Chloe harhautui Sydin sänkyyn. Syd ei malttanut olla kerskumatta Scottille ja seurasi nyrkkitappelu. Chloe muutti Charityn luo Kartanoon. Joulukuussa 2004 (E tammikuu 2003) vanha suola alkoi taas janottaa ja Chloe muutti jälleen Päärynäpuuhun.

Kun Zoe päätti pitää Jean-vauvansa, hän tarvitsi tälle hoitajan. Chloe oli ollut mukana synnytyksessä ja haki lapsenhoitajan paikkaa. Zoe palkkasi hänet ja hän viihtyi työssään. Chloe alkoi iskeä tosissaan Sydiä ja vaaransi työpaikkansa lemmiskelemällä tämän kanssa Kartanossa työaikanaan. Chloe ei vienyt pöydältä pudonnutta vauvaa lääkäriin, vaan salasi asian.

Jean vauvan loukkaannuttua lokakuussa 2005 (Englanti heinäk 2003) löytyi aiempi vamma, katkennut kylkiluu. Silloinkaan Chloe ei tunnustanut osallisuuttaan, vaan antoi Zoen uskoa, että hän on saattanut vahingoittaa lastaan. Syd tunnusti lopulta ja Chloe sai potkut. Kun hän sai tietää Scottin olevan Jeanin isä, hän muutti asumaan Sydin kanssa Laaksontupaan, vaikka kopea Chloe ei olekaan pitänyt Sydiä juuri minään.

Syksyllä 2006 (Englanti helmik 2004) Chloe puhui itsensä Rodneyn sihteeriksi, ja alkoi kohdella Sydiä yhä yliolkaisemmin. Erään riidan päätteeksi hän valehteli kyläläisille Sydin lyöneen häntä.

Lue Chloesta ja Jeanista.

Katsojien jaksoselosteet – Vuosi 2005 – Viikko 37 ja Viikot 41-42

Punapää ja Syd erosivat. Scott sai exältään lohdutusta. Chloe pääsi Rodneyn antiikkiliikkeeseen sihteeriksi, mutta häipyi vikkelästi saadessaan paikan Kingien toimistosta elokuun lopussa 2007(E 24.9.04). Chloen ilkeilyillä ei ollut rajoja hänen yrittäessään erottaa Carl ja Chas. Valheiden avulla hän sai Carlin pauloihinsa marraskuussa 2007 (E marrask 04) annettuaam sitä ennen Carlin isonveljen Jimmyn ymmärtää olevansa tästä kiinnostunut. Joulukuussa hän tarjoili ilomielin ensimmäisenä Tomille ”todisteita” Charityn ja Cainin suhteesta.

Chloen ja Carlin suhteen alku:

Jaksot – Vuosi 2007 – Viikko 46

Chasin muutettua pois, ja Chloen jäätyä Carlin kämppikseksi, tyttö painosti vastahakoista Carlia seurusteluun. Mies väisteli minkä voi ja lähti mieluummin kaljalle veljiensä kanssa kun jäi kuhertelemaan Chloen kanssa. Koska sängyssä oli kuitenkin oltu, Chloe saattoi vetää raskauskortin esiin tammikuun lopulla 2008. Pudottuaan rapuissa Chloe kävi ultraäänessä, mutta ei kertonut sen tulosta Carlille. Hän yritti sinnikkäästi tulla raskaaksi koko kevään ja teki raskaustestejä.

Pahaksi onneksi huhtikuussa 2008 Carl sai selville Chloen kirjoittaneen herjauskirjeet ja Chasille paljastui teeskennelty raskaus. Chloe joutui julkisen häväistyksen kohteeksi, kun Chas kiristi häneltä tunnustuksen ”raskaudesta” upottamalla hänen päätään hevosten juottoaltaaseen Villapakan edessä. Chloe lähti Emmerdalesta ja tuskin kukaan jäi häntä kaipaamaan. (E maaliskuu 2005)

Chloen lähtö

Jaksot – Vuosi 2008 – Viikko 15

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.

Poistuneet henkilöt

Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.