Tulossa seuraavaksi

Tulossa seuraavaksi

Lue mitä sarjassa tapahtuu seuraavaksi. Huom! Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

22.09.2014 klo 18.00
Kylässä pettureiden käy köpelösti!
(6382)
Cameron pitää lupauksestaan kiinni ja jää kylään, mutta Debbien raivo leimahtaa uudelleen ilmiliekkiin, kun hän näkee petturin hiippailevan yhä kotikulmillaan. Carlin lapset saapuvat Emmerdaleen ja suhtautuvat ylimielisen viileästi isänsä kuolemaan. Alex katselee sivusta, kun Adam ja Robbie liehuvat Victorian ympärillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
22.09.2014 klo 18.30
Totuuksia ja tekopyhyyttä
(6383)
Cameron yrittää pitää positiivista henkeä yllä, tyynnyttelee Chasia ja vakuuttaa tämän vielä keplottelevan tiensä vankilasta. Diane puolestaan kuulee Cameronilta uutisia, jotka eivät ole hänelle mieleen. Totuus Carlista paljastuu Thomasille ja Anyalle. Laurel joutuu keskustelemaan Lizzien kanssa tämän rilluttelusta Danin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.09.2014 klo 18.00
Vihatun veljen varjo
(6384)
Scarlett palaa kylään Carlin kuoleman tiimoilta ja yllättyy Kingien kuljetusfirman henkilöstömuutoksista. Jimmy puolestaan on raunioina, kun viha Carlia kohtaan huokuu joka suunnalta, mutta auttaako juttutuokio Meganin kanssa? Lizzie etsii uutta kattoa päänsä päälle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.09.2014 klo 18.30
Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 1/2
(6385)
Carlin hautajaiset koittavat, eikä Jimmy ole ainoa, jolla on vaikeuksia saavuttaa mielenrauha vainajan tyrmistyttävistä teoista huolimatta. Lisa menee tapaamaan Chasia, ja Zak on huolissaan, että Cain saa vihiä vierailusta. Cainilla onkin pinna kireällä, kun hän ärähtelee Ednalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.09.2014 klo 18.00
Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 2/2
(6386)
Thomas säntää pois hautajaisista ja velloo yksin surussaan, kunnes myötätuntoinen Edna etsii hänet käsiinsä ja kääntää pojan pään. Lisa patistaa Zakia puhumaan Cainille järkeä ja kertoo murheistaan Dianelle Moiran kuunnellessa sivusta. David ja Priya ajautuvat hautajaisiin vasten tahtoaan, eivätkä keksi veruketta, jonka varjolla livahtaa pois. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.09.2014 klo 18.30
Kemut kahvilassa
(6387)
Dan pistää pystyyn pippalot kahvilassa, missä Spencerin miehet vikittelevät naisia vaihtelevalla menestyksellä. Jain läsnäolo hämmentää Rachelia, mutta myötätuntoisesta Samista on iloa. Nicolan harmiksi Jimmy pistää asiat tärkeysjärjestykseen, ja Charity lypsää tilanteesta hyödyn itselleen, kun näkee tilaisuutensa tulleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.09.2014 klo 18.00
Viestejä vankilasta
(6388)
Moira vierailee Chasin luona, ja entinen kollega lähettää hänen mukanaan rakkailleen viestejä kaltereiden takaa. Cainille puhuminen on usein kuitenkin yhtä tyhjän kanssa, mutta osaako Moira kutitella miestä oikeista paikoista? Danin ja Lizzien vispilänkauppa herättää supinaa. Nicola julistaa sodan Charitylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.09.2014 klo 18.30
Kuulumisia kotirintamalta
(6389)
Ikionnelliset Declan ja Katie palaavat häämatkaltaan, mutta saavat huomata, että Megan ja Robbie eivät suinkaan ole kadonneet maisemista. Lisäksi Katie kuulee aimoannoksen järkyttäviä uutisia. Diane takoo Moiran päähän järkeä Cainin suhteen. Gennie tunnustaa Debbielle tietäneensä Chasista ja Cameronista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
26.09.2014 klo 18.00
Kartanon väki pistää välejä poikki
(6390)
Megan ja Robbie hymistelevät tyytyväisinä suunnitelmastaan, mutta Declan ei kuitenkaan lannistu taistelutta. Paddy kiukuttelee yrittäessään sopeutua määräaikaiseen erottamiseensa. Katien ja Gennien välit ovat koetuksella, kun Katie saa tietää Gennien valehtelusta. Ali kehottaa Dania ottamaan itseään niskasta kiinni. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.09.2014 klo 18.00
Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 1/2
(6391)
Gennie käy sovittelemassa Katien kanssa, mutta aie kääntyy itseään vastaan, ja lopulta Gennie tekee päätöksen, joka voi koitua Katien juonien kohtaloksi. Paddy lähtee uusille vesille. Amy närkästyy Victorialle, joka haluaa vain kiehnätä uuden poikaystävänsä kainalossa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.09.2014 klo 18.30
Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 2/2
(6392)
Declan puolustaa vaimoaan Meganin ja Robbien syytöksiä vastaan, mutta kahden kesken hiillostaa Katielta totuuden. Huvittunut Marlon äkkää Paddyn tämän räpiköidessä epäonnisella melontaretkellään ja auttaa entisen ystävänsä kiipelistä. Hautaavatko ystävykset lopulta sotakirveen? Dan käy jututtamassa Chasia. Alex piirittää Amya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30.09.2014 klo 18.00
Ylpeys ja ystävyys
(6393)
Marlonin huomion ollessa muualla Daisy karkaa ja vilistää autotielle, jossa sille käy köpelösti. Hätääntynyt Marlon kiikuttaa koiransa eläinlääkärille, mutta miten lemmikin käy, kun Paddyn ei ole luvallista hoitaa tointaan? Katien ja Gennien välit tulehtuvat entisestään. Kerry yrittää parittaa Amya ja Alexia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30.09.2014 klo 18.30
Kerryn uudet tempaukset
(6394)
Sinnikäs Kerry maanittelee Amyn lähtemään illalla ulos kanssaan mutta kutsuu paikalle myös Victorian, Adamin ja Alexin. Amyn ilta menee kuitenkin mönkään, kun hän joutuu vahtaamaan äitinsä tekemisiä. Pysyykö Kerry ruodussa vai torpedoiko hän jälleen suhteensa Amyyn? Paddy ja Marlon yrittävät kertoa Rhonalle ja Laurelille tehneensä sovinnon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.10.2014 klo 18.00
Muuttoliikennettä
(6395)
Alex möläyttää Amylle kiehnäämisestään Kerryn kanssa, mutta tyrmistyksestään huolimatta Amy auttaa äitiään Ericin potkittua tämän pihalle. Victoria aloittaa muuttohommat. Dinglet valmistautuvat Sarahin leikkaukseen, mutta Charity ei mahda mitään synkille aatoksilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.10.2014 klo 18.30
Cameron ei iske hanskoja tiskiin
(6396)
Sarahin leikkaus lähenee, ja tytön perhe odottaa sairaalassa huolesta suunniltaan. Myös Cameron haluaa kantaa kortensa kekoon, mutta miehen yritykset tyrmätään heti kättelyssä. Nikhil on huolissaan Gennien jaksamisesta. Kerry yrittää selvitellä toilailujensa seurauksia Amyn ja Alexin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.10.2014 klo 18.00
Vankilasta vastauksia
(6397)
Selvittääkseen tunteitaan Debbie aikoo lähteä vankilaan Chasin pakeille, mutta Cain ja Charity älähtävät aikeelle ja sälyttävät syyn Lisan niskoille. Innosta tohisten Kerry hakee töitä tehtaalta. Gennie vainuaa Nikhilin piilevän Georgian alituisten vierailujen takana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
06.10.2014 klo 10.10
Pidettyjä lupauksia, rikottuja lupauksia
(6399)
Cain vahtii Cameronia silmä kovana, mutta malttaako hän pitää lupauksensa Debbielle ja olla satuttamatta miestä? Jimmyn asianajaja saapuu sekä Carlin testamentti että Charityn laatima kauppasopimus mukanaan, mutta Carlin papereiden joukkoon mahtuu yllätyksiäkin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
06.10.2014 klo 18.30
Pitkästä aikaa, Bernice
(6401)
Taksilla Emmerdaleen hurauttaa vieras, jota kyläläiset eivät ole nähneet vuosikausiin. Mikä kumma on syy paluuseen vuosien jälkeen? Charity nappaa asiakastiedot Jimmyn nenän edestä osoittaakseen, miten korvaamaton on firman menestykselle. Paddy ja Rhona haastattelevat liutaa epäpäteviä eläinlääkäreitä, mutta joukossa on yksi timantti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.10.2014 klo 10.10
Se näkyy naamasta
(6400)
Jäljet Cameronin kasvoissa eivät jätä arvailujen varaan, kuka on antanut nyrkkiensä puhua puolestaan, mutta huolimatta kohtalostaan Cameron jatkaa Cainin ärsyttämistä tyrkyttäessään lahjaa Sarahille. Jimmy pohtii mitä tehdä saatuaan koko firman haltuunsa, ja Charity saa huomata suurten suunnitelmiensa tärvääntyvän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.10.2014 klo 18.00
Mustasukkaisuutta ja muita suunnitelmia
(6402)
Ashley näyttää Bernicelle, missä kaappi seisoo, kun tämä yrittää luikerrella päärooliin Gabbyn elämässä. Bernicellä on kuitenkin muitakin salaisia suunnitelmia mielensä perukoilla. Mustasukkainen Paddy etsii luurankoja uuden eläinlääkärin kaapista. Katie suree Declanin kylmää asennetta. Jimmy ja Charity allekirjoittavat sopimuksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.10.2014 klo 18.30
Avioliitot umpisolmussa, osa 1/2
(6403)
Declan tekee parhaansa vältelläkseen sekä töitä että Katieta ja puhuu Nikhilille tuntemuksistaan. Katie puolestaan suivaantuu Declanin tunnekylmään käytökseen ja yrittää painostaa miehen selvittelemään avioliittosolmuja musertavin seurauksin. Bernicen läsnäolo kismittää monia, joten Diane tonkii tyttärensä asioita. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.10.2014 klo 18.00
Avioliitot umpisolmussa, osa 2/2
(6404)
Hätääntynyt Declan yrittää pelastaa Katien, joka kuitenkin otteen livetessä tippuu kuiluun, ja Declania revitään kahtaalle, kun hänen on päätettävä, jäädäkö rauhoittelemaan vaimoaan vai sännätäkö hakemaan apua. Diane sanoo suorat sanat Bernicelle, eikä parivaljakko huomioi, miten riita vaikuttaa Gabbyyn. Brett voittaa Ednan puolelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.10.2014 klo 18.30
Ammattilaisista kaukana
(6405)
Declan hakee apuun Andyn ja Moiran, joka hälyttää poliisit Katien avuksi. Declan ei kuitenkaan malta odottaa ammattilaisia vaan ottaa Andyn kanssa ohjat omiin käsiinsä, mutta pelastustoimet johtavat ojasta allikkoon. Paddy vihertää kateudesta ja käyttäytyy tökerösti Brettiä kohtaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.10.2014 klo 18.00
Kuilussa
(6406)
Kaikista pelastusoperaatioistakaan huolimatta Katieta ei löydy, ja Declanin kauhuksi etsinnät venyvät iltaan. Rahaongelmat vainoavat Ednaa, kun Tootsien hoidot osoittautuvat kalliiksi ja Charity leikkaa uskollisen työntekijän työtunteja entisestään. Aikeet edetä uralla innostavat Alin uudelleen lukemaan oppimisen pariin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.10.2014 klo 18.30
Sytyttäkäämme kynttilä Katielle
(6407)
Pitääkseen toivoa yllä ja osoittaakseen tukensa Declanille kyläläiset kokoontuvat Villapakassa Katien kunniaksi. Myös Megan saapuu vastentahtoisen veljensä tueksi, mutta Declanille tilanne käy ylivoimaiseksi. Jimmy ja Charity käyvät valtataistelua soutaen ja huovaten Ednan työtuntien suhteen. Tootsien leikkaus koittaa, ja perässä tulee mojova lasku. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.10.2014 klo 18.00
Vielä ei ole aika luovuttaa!
(6408)
Pelastusryhmä vähentää resursseja, kun Katien löytyminen alkaa näyttää yhä epätodennäköisemmältä. Kyläläiset eivät kuitenkaan lyö hanskoja tiskiin vaan kokoavat oman etsintäryhmänsä. Amy välttelee puhetta Kylesta, mutta Kerry suunnittelee lähettävänsä pojalle syntymäpäiväkortin. Edna harkitsee vanhojen tavaroidensa myyntiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
13.10.2014 klo 18.00
Yksinäinen kulkija, osa 1/2
(6409)
Declan vajoaa syvemmälle itsesyytösten syövereihin, kun hän istuu sairaalassa odottamassa tietoja Katiesta ja karttelee kaikkia lohduttajia. Megan puolestaan kantaa kortensa kekoon toimistolla. Edna löytää todisteita rikkeistä, joita Charity on tehnyt firmassa, ja saa tarpeekseen. Brett flirttailee häpeämättömästi Rhonalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
13.10.2014 klo 18.30
Yksinäinen kulkija, osa 2/2
(6410)
Katie herää tilansa tasaannuttua, mutta alkuhämmennyksen jälkeen avioriita kalvaa yhä mieltä Declanin hyvittely-yrityksistä huolimatta. Jimmy kiittää Ednaa kaikista tämän ahkerista työvuosista. Moira tälläytyy Villapakkaa varten, mutta saa huomata, että hänelle tehdään oharit, vaikkei treffejäkään ollut tiedossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
14.10.2014 klo 18.00
Cainin synttäritoive
(6411)
Gennie saa kuulla jotain hämmentävää vieraillessaan Katien luona sairaalassa. Paddy saa vaivoin kakisteltua Rhonalle olevansa taas tekemisissä Marlonin kanssa. Moira ja Cain välttelevät tunteitaan, mutta tapaavat myöhemmin kiihkeissä tunnelmissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.


Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.