Tulossa seuraavaksi

Tulossa seuraavaksi

Lue mitä sarjassa tapahtuu seuraavaksi. Huom! Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

21.04.2014 klo 18.00
Ylpeys ja anteeksipyyntö
(6251)
Kaikkien etua ajatellen David kannustaa Aliciaa pyytämään Valilta anteeksi, mutta onnistuuko kipakka neito pitämään kielensä ja nyrkkinsä kurissa? Nicola tuohtuu nähdessään isänsä jättäneen Angelican Ashleyn kanssa kahden ja asettaa Rodneyn pulmalliseen tilanteeseen. Marlon peittelee harmistustaan, kun Laurelia ei näy Leon syntymäpäivillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
21.04.2014 klo 18.30
Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 1/2
(6252)
Jännite Alician ja Valin välillä kiristyy, kun itsepäinen Val ei taivu Davidin suostutteluihin eikä luovu syytteistä Aliciaa vastaan. Onko hänen päätään kääntäminen ennen kuin tilanne lähtee käsistä? Hannah jännittää tärkeää koetta, eikä hermoilua helpota farmin pulikointi pinteessä. Victoria ja Alex äkkäävät Ashleyn odottamattomasta paikasta. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
22.04.2014 klo 18.00
Ken toiselle kuoppaa kaivaa, osa 2/2
(6253)
Totuus Ashleyn työpaikasta kantautuu ällistyneen Laurelin korviin, ja halutessaan todistaa asian omin silmin hän ennättää paikalle parahiksi näkemään Ashleyn potkut. Lisa vaihtaa sanasen Zakia etsivien tummanpuhuvien miesten kanssa, ja Zak puolestaan avautuu hoitajalleen. Val harkitsee Amyn ehdotusta luopua syytteistä, mutta astuuko ylpeys lopulta tielle? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
22.04.2014 klo 18.30
Suostutteluja
(6254)
Kiireetön Val keksii milloin mitäkin puuhattavaa lykätäkseen käyntiä poliisiasemalla, mutta kun hän lopulta saa aikaiseksi raahautua luopumaan syytteistä, ei kaikki mene suunnitelmien mukaan. Debbie ajaa tahtonsa läpi, ja Cain lupaa vierailla Zakin luona. Laurelin taloudellinen tilanne tiukentuu, kun Ashley vetää työnhaussa vesiperän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.04.2014 klo 18.00
Timanttijuhla
(6255)
Koko maa hiljenee juhlistamaan kuningattaren timanttijuhlaa, mutta Emmerdalessa riittää melskettä, kun Alicia kutsuu Justinin Villapakkaan juttelemaan Jacobista ja tilanteestaan. Ex-mies on kuitenkin liiankin innokas ottamaan pojan asumaan luokseen, ja tuleva vaimo kuuluu myös pakettiin. Zak vaatii saada tavata lääkäriä voidakseen lähteä kotiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.04.2014 klo 18.30
Kaikki ennallaan
(6256)
Odotettu Zak palaa kotiin, mutta onko Cain oikeassa aavistellessaan, että normaaliolot voivat olla vielä liikaa? Alicia lykkää hetkeä, jolloin kertoa Jacobille mahdollisesta tuomiostaan, kunnes puskaradio ennättää ensin. Debbie hankkii Cameronillekin lipun Pariisiin, mikä saa Chasin vetämään mustat sukat ylleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.04.2014 klo 18.00
Pitkästä aikaa, Zak
(6257)
Hankkiuduttuaan lääkkeistä eroon Zak esittää normaalia, mutta tilanne käy tukalaksi, kun tutut synkät miehet kärkkyvät Villapakassa. Ahdistunut Gennie tiuskii Nikhilille ja uskoo lopulta murheensa Chasille. Cameron saa kuningasajatuksen ja tarjoaa Pariisin-lippuaan Andylle, mutta kaikki eivät usko hänen tarkoitusperiensä vilpittömyyteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.04.2014 klo 18.30
Mies vailla mieltä, osa 1/2
(6258)
Pahat aavistukset valtaavat Lisan, kun Zak on jälleen kadoksissa. Onko mies vain selvittämässä päätään raikkaalla kävelyllä vai ovatko velat sekoittaneet ajatukset lopullisesti? Robbie norkoilee keittiössä Declanin juhlien ollessa täydessä vauhdissa. Gennie käy lääkärillä, kun epäilee jonkin olevan vialla. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.04.2014 klo 18.00
Mies vailla mieltä, osa 2/2
(6259)
Raivoisa Zak pääsee lopulta takaisin sairaalaan, mutta aiheuttaa sekavassa mielentilassaan hämmennystä. Lisan huoli puolestaan leimahtaa vihaksi, kun vaimo kuulee Zakin reissusta. Robbie kaipaa yöksi kattoa päänsä päälle, mutta Megan pyristelee pyyntöä vastaan. Ashleylla on ongelmia maksaa yöpymisestään majatalossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.04.2014 klo 18.30
Toisenlainen äiti
(6260)
Kiireinen Megan tekee kaikkensa vältelläkseen Robbien seuraa, mutta Declan kehottaa poikaa olemaan kärsivällinen. Rahaton Ashley etsii paniikinomaisesti töitä ja latelee tutuille palturia. Gennie jänistää yrittäessään kertoa Nikhilille raskaudesta. Andy, Debbie ja Sarah kääntävät nenänsä kohti Pariisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28.04.2014 klo 18.00
Köyhä kuin kirkonrotta
(6261)
Rahaongelmissa tarpovan Ashelyn tilanne muuttuu entistä tukalammaksi, kun hän joutuu hiiviskelemään kotonaan ja viemään arvoesineitään panttilainaamoon. Declan epäilee Meganin tarjoavan Robbielle rahaa, jotta pääsisi pojasta eroon. Chasin ja Cameronin lemmenloma ei ala romanttisissa merkeissä, kun Debbie soittaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28.04.2014 klo 18.30
Ei tarvita kuin yksi lipsahdus
(6262)
Salarakastavaiset Chas ja Cameron yrittävät nauttia romanttisesta lomasta kahdestaan, mutta kun Cain saa epäilyttävän puhelun, hän vainuaa jonkun puhuvan palturia. Laurel pyytää kotiavaimet Ashleylta takaisin, ja entinen kirkonmies etsii ratkaisua kodittomuuteensa. Hannahin ja Hollyn salaisuudet paljastuvat Moiralle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.04.2014 klo 18.00
Vävypoika vetää nenästä
(6263)
Cainia peläten Chas ja Cameron palaavat kylään, missä Cameron laskettelee lisää luikuria appiukolle. Ashley murtuu, kun Laurel täräyttää haluavansa avioeron. Närkästyksestään huolimatta Moira kannustaa Hollya tarttumaan työtarjoukseen, mutta Adam ja Hannah eivät reagoi yhtä hyväntahtoisesti. Alicia ja Justin kertovat Jacobille mahdollisesta tuomiosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.04.2014 klo 18.30
Jacobin tähden
(6264)
Murtunut Jacob kärsii yhä enemmän, kun Alicia ja Justin riitelevät, mutta David vetää hatusta päättömän idean, miten pitää poika kylässä. Holly kutsuu Hannahin asumaan kanssaan Lontooseen. Debbie, Sarah ja Andy palaavat Pariisista, ja Cain miltei kihisee innosta ajaa Cameron nurkkaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

30.04.2014 klo 18.00
Kaksi lentää kotipesästä
(6265)
Yhteistuumin Hannah ja Holly pitävät unelmistaan kiinni ja jättävät hyvästejä, ennen kuin heidän on aika lennähtää kohti Lontoota ja uutta elämää, ja Moiralle nousee pala kurkkuun hänen katsoessaan rakkaiden tyttäriensä lähtöä. Cain jatkaa Cameronin ärsyttämistä. Alicia ja David pohtivat avioliiton etuja ja haittoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30.04.2014 klo 18.30
Isän siunausta vailla
(6266)
Alician ja Davidin odottamattomat avioliittosuunnitelmat hämmentävät Amya, eikä Eric puolestaan aio sallia poikansa naida moista heitukkaa syyttä suotta. Moira tuumii myyvänsä farmin, mutta Adam kinaa vastaan. Gennie ei vieläkään uskalla kakaista Nikhilille totuutta käytöksestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.05.2014 klo 18.00
Kun komistus kuiskuttelee kauniita
(6267)
Salasuhteen haitat vaikuttavat Chasista etuja suuremmilta, mutta liukaskielinen Cameron vakuuttaa hänet tunteistaan, ja pari ottaa riskin muhinoidessaan Gennien luona. Alicia ja David julkistavat suhteensa, kun David ujuttaa sormuksen valekihlattunsa sormeen. Nikhil hyvittelee käytöstään Gennielle, mutta onnistuu vain pahentamaan tilannetta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.05.2014 klo 18.30
Emotionaalista kiristystä
(6268)
Pöyristynyt Gennie on sanaton saadessaan Chasin ja Cameronin rysän päältä kiinni ja keksii hätävalheen Debbien astellessa ovesta sisään. Cameron ja Chas liukenevat paikalta pohtimaan, miten kiristää Gennie pitämään suunsa supussa. Justin ei niele tarinaa Alician ja Davidin romanssista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.05.2014 klo 18.00
Suuren salaisuuden paino
(6269)
Chasin salaisuus painaa raskaana Gennien ajatuksia, kun Charity möläyttää Chasin kertoneen Gennien raskaudesta. Päättääkö Gennie vuorostaan pettää siskonsa luottamuksen ja paljastaa Chasin ja Cameronin hiippailevan Debbien selän takana? Ruby tarjoutuu hoitamaan Sandya salaa. Ericin ja Davidin välit eivät lämpene. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.05.2014 klo 18.30
Kauas, kauas pois
(6270)
Painostuksen jälkeen Chas ja Cameron valehtelevat Gennielle pistäneensä poikki, mutta totuus on toisennäköinen, kun Cameron heittää ilmoille ajatuksen karkumatkasta. Onko Chas valmis jättämään kaiken taakseen voidakseen hautautua rakastamansa miehen kainaloon? Gennie kutsuu Nikhilin luokseen juttelemaan, ja poikaystävä tekee kutsusta hätäisiä päätelmiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
05.05.2014 klo 18.00
Vauvapaniikin jälkeen
(6271)
Vauvauutisten aiheuttaman paniikin jälkeen Nikhil totuttelee ajatukseen ja hyvittelee käytöstään Gennielle suurin elkein. Rishin ja Valin flirtti herättää ärtymystä Rishin lapsissa, jotka haluavat saattaa isänsä ja äitinsä takaisin yhteen. Chas ja Cameron suunnittelevat uuden elämänsä alkua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
05.05.2014 klo 18.30
Raivoisat rakkaudenosoitukset
(6272)
Tieto Gennien raskaudesta leviää perheiden keskuudessa, ja Nikhiliin pettynyt Jai innoittaa veljensä taistelemaan Genniestä ja vauvasta. Uskooko Gennie, kun mielipuolisesti käyttäytyvä poikaystävä riehuu keittiössä osoittaakseen rakkautensa? Eric hemmottelee Amya tämän täyttäessä 18, mutta Val onnistuu kääntämään onnellisen päivän kaaokseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
06.05.2014 klo 18.00
Onnelliset vanhemmat ja muita vieraita
(6273)
Onnellinen tuleva isoisä Rishi järjestää pippalot vauvan kunniaksi ja kutsuu Valin seuralaisekseen kemuihin aavistamatta myös Georgian olevan tulossa vierailulle. Nikhilin ja Jain onnen katseleminen saa Jain puolestaan yhä katkerammaksi Charitylle, joka ei halua vauvoja. Lisalla on kiperät paikat, kun hämärät miehet tulevat karhuamaan velkojaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.05.2014 klo 18.00
Avio-ongelmia joka sormelle
(6275)
Georgia ja Rishi päättävät viettää aikaa erillään, mikä horjuttaa Jain jo valmiiksi hiipunutta uskoa avioliittoonsa. Auttavatko juopottelu ja Rachelin lohduttava seura? Lisa puhuu Lizzielle rahaongelmistaan. Rhona ja Marlon ovat huolestuneita, kun Paddy käyttäytyy vaisusti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.05.2014 klo 18.30
Aamun tullen koittaa paluu todellisuuteen
(6276)
Kiusallinen aamu koittaa, kun Rachel ja Jai heräävät kaameassa kankkusessa katuen edellisen illan virheitään. Kotona Jaita puolestaan odottaa Charity, joka kihisee kiukusta sekä Jain että sohvalle rojahtaneen Rishin takia. Pearl yrittää houkutella Paddya piipahtamaan Villapakassa, jossa yllätyssynttärien järjestäjät odottavat hatut kenossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.05.2014 klo 18.00
Ashley luhistuu
(6277)
Murtunut Ahsley tunkee väkisin lastensa seuraan ja anelee Laurelia ottamaan hänet takaisin, mikä lopulta kaataa miehen ojasta allikkoon. Jai häiriköi Rachelia selvittääkseen, aikooko yhden illan petikaveri hiiskua tapahtuneesta Charitylle. Elliot kiintyy yhä enemmän Nicolaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.05.2014 klo 18.00
Ylpeys käy lankeemuksen edellä
(6279)
Levoton Rodney löytää Ashleyn kadulta ja yrittää ylipuhua tämän kanssaan takaisin Emmerdaleen, mutta ylpeys saa Ashleyn ottamaan jalat alleen, kun Rodneyn silmä välttää. Löytääkö Rodney ystävänsä uudelleen, ja kertooko hän kohtaamisesta Laurelille? Alician polttareita juhlitaan Villapakassa. Chasin ja Cameronin karkumatka lähenee vääjäämättä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.05.2014 klo 18.30
Valmiina lähtöön? Osa 1/2
(6280)
Epäluuloinen Cain haistaa palaneen käryä huomatessaan Cameronin valehtelevan ja tarkkailee vävyä silmä kovana. Pääseekö Cameron livahtamaan Cainin ohi karkumatkalleen? Alician ja Davidin hääpäivänä Justin luopuu vaatimuksistaan, ja Alicia jahkailee kahden vaiheilla, jättääkö uutisen omaan arvoonsa ja nai Davidin joka tapauksessa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.05.2014 klo 18.00
Valmiina lähtöön? Osa 2/2
(6281)
Hätääntynyt Cain soittaa sairaalaan: selviävätkö rakastettu Debbie ja odotettu vauva kaatumisesta? Entä miten käy Chasin, joka odottaa Cameronia laukut pakattuina? Alicia näyttäytyy viimein omissa häissään, ja myös Eric vaivautuu paikalle tyytymättömyydestään huolimatta. Lisa kertoo Charitylle velkojista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.


Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.