Tulossa seuraavaksi

Tulossa seuraavaksi

Lue mitä sarjassa tapahtuu seuraavaksi. Huom! Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

25.08.2014 klo 18.00
Voi Rhona, minkä teit?
(6345)
Palatessaan poliisiasemalta Marlon murtuu, kun huomaa Rhonan lähteneen Leon kanssa. Ei kuitenkaan kulu aikaakaan, kunnes petetyllä isällä on kostosuunnitelma valmiina. Rodney töppää jälleen, ja Carl antaa miehelle kenkää, mitä Jimmy ei vastalauseitta niele. Chas ja Dan pakkaavat matkalle, ja Rachel valmistautuu muuttoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.08.2014 klo 18.30
Uusi koti kuhisee
(6346)
Rachel muuttaa Leedsiin, ja Jai tulee asunnolle auttamaan mutta joutuu tukalaan tilanteeseen, kun Ali tupsahtaa kutsumatta paikalle. Paljastuuko isän henkilöllisyys? Marlonin uhkaukset siivittävät Paddyn tekemään päätöksen. Jacobilla on vaikeuksia sopeutua Davidin ja Priyan turhan läheisiksi käyviin väleihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
26.08.2014 klo 18.00
Ylhäisessä yksinäisyydessään
(6347)
Yksinäinen Rachel kyllästyy alta aikayksikön uuden asuntonsa rauhaan ja palaa kylään vaatimaan ehdottomalta Jailta muutosta asuntojärjestelyihin. Gennie saa uutta ärsyyntymisen aihetta, kun Nikhil hankkii itkua vääntävän nuken vauvaharjoituksia varten. David utelee vaivihkaa Jacobilta Priyan auton naarmusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
26.08.2014 klo 18.30
Kotia vailla, osa 1/2
(6348)
Sarah saa Kerryn insuliinikynän hyppysiinsä, ja tyttärensä parasta ajatellen Andy potkii Kerryn pihalle. Hylätty Kerry sortuu vanhoihin tapoihinsa, minkä seuraukset uhkaavat käydä kohtalokkaiksi. Nikhil herättää huvitusta ottaessaan nukkevauvan hoidon tosissaan. Jai tekee Rachelille asuntotarjouksen kylästä. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
27.08.2014 klo 18.00
Kotia vailla, osa 2/2
(6349)
Kerry kiidätetään sairaalaan, missä Eric sekä itseään syyttelevä Val odottavat tietoja lääkäreiltä, ja kriisi nostaa haudatut tunteet pintaan. Kuunneltuaan Jacobin huolia David tulee siihen lopputulokseen, ettei suhde Priyan kanssa kannata. Riita Gennien kanssa saa Nikhilin luotaamaan häämöttävän isyyden herättämiä pelkoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
27.08.2014 klo 18.30
Pettynyt tytär
(6350)
Lomansa keskeyttänyt Amy säntää sairaalalle katsomaan äitiään, mutta Kerryn vakavasta tilasta huolimatta tytär ei voi olla ajattelematta, että kyseessä on jälleen uusi temppu. Paddy lähtee kuulemaan tuomionsa, minkä jälkeen aikoo livistää Uuteen-Seelantiin. Gabby jatkaa kiukutteluaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28.08.2014 klo 18.00
Maailman paras äiti
(6351)
Amyn puheet osuvat arkaan paikkaan ja saavat Kerryn lähtemään sairaalasta ennen aikojaan. Amy puolestaan närkästyy äitinsä otettua hatkat, mutta onnistuuko Victoria pidättelemään Kerryä kylässä, kunnes Amy ennättää paikalle? Gabbya maanitellaan palaamaan kotiin. Gennie ja Nikhil kuulevat, miten pärjäsivät nukkevauvan vanhempina. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
28.08.2014 klo 18.30
Vuokravarkaan jäljillä
(6352)
Kun Declan äkkää Laurelin vuokrarahojen puuttuvan, Nicola valehtelee ystävänsä puolesta ja Robbie saa syyt niskoilleen. Marlon puolestaan pyytää Laurelia asumaan kanssaan ja tekee toisenkin ritarillisen tarjouksen. Kerry yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä Amyn kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.08.2014 klo 18.00
Cameronin monet ongelmat
(6353)
Stressaantunut Cameron yrittää haalia rahoja kokoon, kun hänen olisi pidettävä sairastelevaa Sarahia silmällä. Epätoivoinen Ashley pyytää Moiralta töitä, ja Laurel on huolissaan, että ex-mies nappaa lapset huostaansa saatuaan taloutensa kuntoon. Priya yrittää tehdä Davidin mustasukkaiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.08.2014 klo 18.30
Jahkailu sikseen, osa 1/2
(6354)
Sairaalareissut alkavat ottaa koville, kun Debbie ja Cameron kuulevat tulokset Sarahin tilasta eivätkä uutiset lupaa hyvää. Liz murehtii, miten pärjää, kun Laurel ja rasavillit lapset muuttavat Marlonin luo. Paddy aloittaa yhdyskuntapalvelunsa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.09.2014 klo 18.00
Jahkailu sikseen, osa 2/2
(6355)
Debbien aie synnyttää ennenaikaisesti tyrmätään suoralta kädeltä, eikä Cameron osaa lievittää avovaimonsa ahdinkoa, kun Carl hönkii niskaan rahojen perässä. Laurel ja lapset muuttavat Marlonin luo. Priya lähtee treffeille Robbien kanssa, mutta ajatukset pyörivät Davidissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.09.2014 klo 18.30
Armoton velkoja
(6356)
Cameron esittää äskettäin myymänsä auton kadonneen ja kiikuttaa rahat salaa Carlille, mutta hyväksyykö Carl pikkusumman? Priya jatkaa Robbien hyödyntämistä tehdäkseen Davidin mustasukkaiseksi, mutta treffit menevät pahasti mönkään. Gabbyn mielialat ailahtelevat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.09.2014 klo 18.00
Pieni tyttö, suuret valheet
(6357)
Kiukuttelevan Gabbyn kapinahenki pahenee, kun hän tekaisee perättömiä syytöksiä. Cameron yrittää epätoivoisesti saada Chasin kiinni. Rachel saa avaimet uuteen kotiinsa, ja Jai haluaa olla enemmän osallisena raskausajan menemisissä ja tulemisissa. Priya tunnustaa Davidille, miksi alentui treffeille Robbien kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.09.2014 klo 18.30
Neuvottomana neuvolassa
(6358)
Laurel kertoo Ashleylle Gabbyn sepityksistä toivoen miehen saavan tyttärensä kielen kuriin, mutta Ashleyn lopullinen päätös nostattaa kyyneleet Laurelin silmiin. Rachel ja Jai käyvät neuvolassa, mutta Jai törmääkin vastaanotossa Nikhiliin ja Gennieen ja joutuu aiheuttamaan Rachelille uuden pettymyksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

03.09.2014 klo 18.00
Isä toruu
(6359)
Rishi hämmästelee, kun Jai väittää hänen soittaneen tälle Gennien supistuksista, mutta kun isä löytää Rachelin ultraäänikuvan Jain laatikosta, loksahtavat palaset kohdalleen. Chas ja Dan palaavat lomalta, eikä kulu aikaakaan, kun Chasin on jo aika palata todellisuuteen. Laurel vie Arthurin tapaamaan Gabbya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
03.09.2014 klo 18.30
Ei muita vaihtoehtoja, osa 1/2
(6360)
Chasin aika alkaa käydä vähiin, kun Carl asettaa velanmaksulle takarajan, joten hän pyytää Cameronilta suurta palvelusta. Jai kulkee varpaillaan peläten Rishin aikeita. Priya ja David hiiviskelevät pitääkseen suhteensa salassa. Jimmy yrittää hankkia Rodneylle tämän työpaikan takaisin. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
04.09.2014 klo 18.00
Ei muita vaihtoehtoja, osa 2/2
(6361)
Cameron epäonnistuu Villapakan ryöstössä, ja rahat turvaan kiikuttanut Dan kohoaa sankariksi, mutta Chas ja Cameron ovat kuin tulisilla hiilillä yrittäessään haalia velkasummaa kasaan. Viimeinen oljenkorsi on myydä Cameronin paku, mutta ostaja löytyykin turhan läheltä. Rhona palaa kotiin. Priya haluaa enemmän kahdenkeskistä aikaa Davidin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
04.09.2014 klo 18.30
Carlin perimmäiset motiivit
(6362)
Carl aavistaa, mistä loput velkarahat ovat peräisin, eikä hän katso moista temppua läpi sormiensa. Cameron saa tuta Carlin ärtymyksen, mutta Chasille on luvassa toisenlainen yllätys. David ja Priya valmistautuvat Espanjan-lomaan. Charity takoo kiilaa yhä syvemmälle Carlin ja Jimmyn välille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
05.09.2014 klo 18.00
Epäitsekäs valhe
(6363)
Hillitäkseen Cainia ja tämän epäilyjä Cameronin syyllisyydestä Chas valehtelee ryöstäneensä itse Villapakan. Miten käy Dianen ja Chasin bisneskumppanuuden? Charity janoaa osuutta Kingien firmasta, mutta saakin haluamansa toisin kuin kuvitteli. Kerryn laiskottelu ottaa Valia päähän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.09.2014 klo 18.00
Mitä Carl hautoo?
(6364)
Chas vakuuttelee Cainia varkaudestaan, ja pitkän inttämisen jälkeen veli vie uutiset kotiin. Mitä mieltä Cameron on Chasin uhrauksesta? Charity ja Rishi tutkivat Kingien firman tiedot läpikotaisin selvittääkseen, onko Carlin tarjouksessa jotain mätää. Gennie ja Katie pohtivat sekä Chasin että Katien häitä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.09.2014 klo 18.30
Kaiken takana on nainen
(6365)
Charityn ja Carlin omituinen käytös herättää Jimmyn epäilykset, ja hän aavistaa, että veljen ajatuksissa pyörii nainen. Aavistaako Jimmy kuitenkaan, kuka neidoista on pistänyt Carlin pään pyörälle? Katie ehdottaa Declanille yhteisiä häitä Chasin ja Danin kanssa, mutta sulho ei ota ideaa kuuleviin korviinsa. Rachel keksii Jain rahoille käyttöä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.09.2014 klo 18.00
Veli veljeä vastaan, osa 1/2
(6366)
Festarit alkavat ja herättävät kyläläisissä sekä innostusta että närkästystä. Katie ja Declan puolestaan pistävät suunnitelmansa pyörät pyörimään aikeenaan iskeä Megania vastaan. Jimmy saa tietää Carlin aikovan myydä talonsa välittämättä Jimmystä ja hänen perheestään. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.09.2014 klo 18.30
Veli veljeä vastaan, osa 2/2
(6367)
Carl potkii Jimmyn perheineen pois kodistaan, mutta Rodney tarjoaa tyttärelleen, vävylleen ja lapsenlapselleen välikaisen katon pään päälle. Jimmy ei kuitenkaan aio päästää Carlia pälkähästä. Katie ehdottaa yhteisiä häitä Chasille, joka ei tiedä, miten suhtautua tarjoukseen. Festareilla esiintyvät The Proclaimers ja Scouting for Girls. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.09.2014 klo 18.00
Tuplapolttarit
(6368)
On polttareiden aika, mutta Katie pettyy Chasin välinpitämättömyyteen häiden suunnittelussa. Chasin ajatukset puolestaan pyörivät Carlissa, joka yllättää hänet romanttisella päivällisellä ja heittää kaikki korttinsa pöytään. Robbie löytää kirjeen Katien asianajajalta. Jimmy tarjoaa osuuttaan firmasta Charitylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.09.2014 klo 18.30
Tavallista enemmän häästressiä
(6369)
Chas antaa Carlille tyhjiä lupauksia ja sanoo aikovansa karata tämän kanssa, kunhan saa ensin jätettyä Danin reilulla tavalla. Chas kuitenkin päinvastoin aikoo hävitä maisemista Dan mukanaan, mutta riita Katien kanssa vaikeuttaa hääsuunnitelmia. Ednalle selviää, että Carl myy osuutensa firmasta Charitylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.09.2014 klo 18.00
Kahdet häät ja yksi nujakka
(6370)
Stressaantunut Chas kiiruhtaa häihinsä, ja kun Jimmy painaa veljensä päälle kuin yleinen syyttäjä, Carlille käy tuskallisen selväksi, kenet Chas on valinnut. Debbien synnytys käynnistyy Cameronin ollessa toisaalla hautomassa kostosuunnitelmiaan Carlia vastaan. Katkeruuttaan kihisevä Megan vaahtoaa Declanin ja Katien häissä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.09.2014 klo 18.30
Kaksin verroin häitä ja äitejä
(6371)
Hyväsydäminen Dan yllättää Chasin järjestämällään häävastaanotolla, mutta vieraiden juhliessa morsianta ei näy eikä kuulu. Viimeaikainen stressi ahdistaa ylivoimaisesti Chasia, joka haluaa painaa kaasun pohjaan ja hurauttaa kylästä ikiajoiksi. Debbien synnytys etenee, eikä hänen vauvansa ole ainoa, joka putkahtaa maailmaan saman yön aikana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.09.2014 klo 18.00
Rakkautta, syntymiä ja jotain muuta
(6372)
Pelastuakseen Carlilta Chas näyttelee rakastavansa tätä, mutta ennen pitkää totuus valkenee raivoisalle miehelle. Kuka pääsee lopulta niskan päälle: saako Carl lähetettyä viestin Debbielle vai ovatko hänen omat päivänsä luetut? Heikkohermoinen Nikhil pyörtyy todistaessaan lapsensa syntymää, ja myös Debbien ja Andyn lapsen syntymä nostaa tunteet pintaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
15.09.2014 klo 18.00
Yksi monista, osa 1/2
(6373)
Adamin ja Victorian kuhertelu saa kammottavan lopun, kun nuoripari löytää kuolleen Carlin ja hälyttää poliisit paikalle. Yksi Carlin monista vihamiehistä vakuuttuu olevansa syyllinen aavistamatta, että todellinen murhaaja on livahtanut paikalta. Cameron saapuu sairaalaan, missä hänen selityksensä eivät kelpaa Cainille. Uskooko Debbie rakastettunsa sepustukset? Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.


Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.