Tulossa seuraavaksi

Tulossa seuraavaksi

Lue mitä sarjassa tapahtuu seuraavaksi. Huom! Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

22.12.2014 klo 18.00
Avioliitto vaakalaudalla, osa 1/2
(6500)
Rhona ja Paddy eivät pääse yhteisymmärrykseen Vanessan kohtalosta, joten Paddy lyö lopulta uhkavaatimuksen pöytään. Cain on huolissaan Debbien viimeaikaisista puuhista, mutta Charity ei ota hänen puheitaan vakavasti. Val haluaisi Amyn muuttavan takaisin heille. Bob murehtii välirikkoa Brendan kanssa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.12.2014 klo 18.00
Mustasukkainen räjähdys
(6502)
Bob kiehuu vielä eilisissä liemissä, kun hän näkee Brendan jälleen Danin käsipuolessa. Tämä on kyllä viimeinen pisara! Paddy käy neuvottelemassa Katien kanssa. Sandy saa huonoja uutisia sosiaalivirastosta. Amy päättää tarttua Valin ja Ericin tarjoukseen, mutta miettii miten Kerry suhtautuu päätökseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
23.12.2014 klo 18.30
Hiljaiset seinät
(6503)
Edna pääsee takaisin oman kotinsa rauhaan, mutta huomaakin yllättäen kaipaavansa seuraa. Rachel ehdottaa Samille lomareissua kuullessaan Jain palaavan pian kylään. Gennie huolestuu, kun Brenda ei vastaa puhelimeen. Kerry joutuu harmikseen taas lapsenvahdiksi. Sandy yrittää istuttaa Ednan päähän ajatuksen kämppäkaverista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.12.2014 klo 18.00
Oikea mies hommaan
(6504)
Gennie painostaa Bobia taivuttelemaan Brendan leikkaukseen. Sandyn silmissä välkähtää toivo, kun Edna harkitsee häntä vuokralaiseksi. Cameron huomaa jotain, mitä voi käyttää myöhemmin Charitya vastaan. Kerry haaveilee yhä kiihkeämmin työpaikasta, kun joutuu taas olemaan päivän lasten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
24.12.2014 klo 18.30
Salaisuus väärissä käsissä
(6505)
Kerry käy kinuamassa työpaikkaa Davidilta ja Rishiltä. Charity käy varoittamassa Declania Cameronin aikeista. Jai palaa kotiin, mutta missä on vaimo? Priya tarjoaa itseään ja Davidia sinnikkäästi malleiksi hääkatalogiin. Megan varoittelee poikaansa Debbiestä, mutta Robbie ei ota neuvoja kuuleviin korviinsa. Sandy kertoo uudesta majapaikastaan Laurelille ja Ashleylle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.12.2014 klo 18.00
Taakka sydämellä, osa 1/2
(6506)
Kartanolla valmistaudutaan hääkatalogikuvauksiin, joista ei tule puuttumaan kommelluksia. Syrjähyppy kalvaa jatkuvasti Charityn mieltä. Sandy jättää vihdoin Laurelin ja Marlonin taakseen ja muuttaa Ednan luo. Sean näyttää pitkää naamaa, sillä Thomasilla käy tyttöjen suhteen parempi flaksi. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
25.12.2014 klo 18.30
Taakka sydämellä, osa 2/2
(6507)
Jai on raivona Charityn uutispommin jäljiltä. Aikooko hän kertoa hairahduksesta myös Katielle? Hääkatalogin kuvaaja iskee silmänsä Aliciaan. Sandyn juomatavat aiheuttavat kitkaa Ednan luona. Davidia huolestuttaa, miten Priya tulee suhtautumaan kuviin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.12.2014 klo 18.00
Rehellisyys on suhteellista
(6508)
Jai ei ole valmis antamaan Charitylle anteeksi ja vetäytyy tehtaalle pohtimaan avioliittonsa tulevaisuutta. Sandyn 80-vuotisjuhlissa nähdään tanssia ja teinidraamaa. Alicia yrittää kääntää Meganin pään katalogikuvien suhteen. Declan vetoaa Cameroniin ja Jaihin, jottei Katie saisi tietää hänen harha-askeleestaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
29.12.2014 klo 18.30
Vanhoja ja uusia kaunoja
(6509)
Jai ja Declan ajautuvat pisteeseen, jossa sanat loppuvat ja nyrkit puhuvat. Marlonin kommentit syöksevät Thomasin synkeään mielentilaan. Cameron saa Chasilta huutia kerrottuaan kiristysjuonestaan. Katie ja Declan käyvät lapsettomuusklinikalla. Edna paheksuu Sandyn ranttalielämää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30.12.2014 klo 18.00
Itsesäälissä vellova tyranni
(6510)
Katie saa tylyä kohtelua käydessään Jain luona juttusilla. Rachel pyytää Samia ja Samsonia muuttamaan luokseen, mutta Samilla on epäilyksiä. Megan esittää Alicialle uhkavaatimuksen hääkatalogin suhteen. Debbie tarttuu nautiskellen tilaisuuteen, jonka avulla voi viedä Chasilta asiakkaita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
30.12.2014 klo 18.30
Piikki lihassa
(6511)
Pimeän viinan kaupparatsu Robbie saa häädön sekä kahvilasta että pubista. Alicia hermoilee katalogikuvauksia, sillä hänen työpaikkansa riippuu niistä. Eric onnistuu onkimaan pinnan alta Davidin todellisia tuntoja. Jai uskoo keksineensä ratkaisun pulmalliseen perhetilanteeseensa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
31.12.2014 klo 18.00
Piruilijan otteessa, osa 1/2
(6512)
Robbie kerjää verta nenästään jatkaessaan Chasin ja Cameronin ärsyttämistä. Pubivisa keskeytyy kiivaaseen välienselvittelyyn. Alicialla olisi treffit kuvaajakomistus Leen kanssa, mutta kuka vahtii Jacobia? Makeistehtaalla avautuva työnjohtajan pesti herättää kiinnostunutta kuhinaa. Sean saa Gemmalta tylyt pakit. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
31.12.2014 klo 18.30
Piruilijan otteessa, osa 2/2
(6513)
Pubivisa jatkuu riehakkaana, ja Kerry kerää lisäpisteitä kekseliäällä tavalla. Debbie alkaa ihmetellä, missä Robbie on. Chas saa tietää Cameronin tekosista. Belle riitaantuu pahasti Gemman kanssa. Mustasukkainen David joutuu tyytymään lastenvahdin osaan Alician liihotellessa treffeille Leen kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
01.01.2015 klo 18.00
Nolattu nuori neito
(6514)
Ruby patistelee Alia hakemaan työnjohtajan paikkaa, jota myös Kerry kärkkyy. Nuoret joutuvat pulaan, kun Bellen kuva alkaa levitä hallitsemattomasti sosiaalisessa mediassa. Jai tekee oman etunsa mukaisen ratkaisun Nikhilin selän takana. Cameron kiristää Declania ryhtymään toimiin Robbien suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.

01.01.2015 klo 18.30
Nuhteita nuorisolle
(6515)
Bellen kuvasta tulee poliisiasia, ja Thomas joutuu ankaraan puhutteluun. Myös Sean on vaikeuksissa. Tehtaan uuden työnjohtajan nimitys tulee yllätyksenä monille, mukaan lukien Nikhilille. Robbien käytös kiristää Meganin ja Declanin välejä. Gennie ei hyväksy Brendan valitsemia hömppähoitoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.01.2015 klo 18.00
Sydänsärkyä ja sopeutumista
(6516)
Belle ei vielä tiedä, että Thomasia odottaa paluu kaukomaille. Gennie ja Bob ovat erimielisiä siitä, mikä on Brendalle parhaaksi. Rhonan selkä on yhä huonona, joten lääkäri määrää hänelle tuhdimpia kipulääkkeitä. Vanessan ehdotus herättää Paddyn epäluulot. Alin ura työnjohtajana ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
02.01.2015 klo 18.30
Iloa surun keskelle
(6517)
Nikhilillä on Gennielle suuri yllätys. Alin vahingossa näkemät talousluvut kalvavat hänen mieltään. Brendan käytös saa Bobin ja Rodneyn huolestumaan toden teolla. Sean käy pyytämässä Belleltä anteeksi ja saa tältä tehtävän. Vanessalla on rutkasti ideoita eläinklinikan liiketoiminnan kehittämiseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
05.01.2015 klo 18.00
Teinipari pakosalla
(6518)
Lentokentälle lähtöä odotteleva Thomas onnistuu karkaamaan Jimmyltä ja painostaa Seania hankkimaan hänelle pakoauton. Myös Belle tekee katoamistempun. Gennien ja Nikhilin suuri uutinen ei saa Brendalta toivottua vastaanottoa. Reissusta palaava Pearl saa huomata, että klinikalla puhaltavat muutoksen tuulet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
06.01.2015 klo 18.00
Kilpailijoita alttarilla
(6520)
Priya suuttuu kuullessaan Nikhilin ja Gennien aikovan naimisiin ennen häntä ja Davidia. Thomas ja Belle ovat yhä karkuteillä, ja Lisa on huolesta suunniltaan. Declan ja Katie lähtevät katsomaan tulevaa kilpahevossijoitustaan. Sean ja löytökoira alkavat olla tuttu parivaljakko kylällä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
06.01.2015 klo 18.30
Häpeilemätön hevostelija
(6521)
Katielle on luvassa uskomaton yllätys, kun taas Steveä odottaa järkyttävä pettymys. Reissusta palaava Chas käy Kartanolla antamassa Declanille varoituksen. Belle tuntee olevansa kurjuuden kierteessä. Lee ilmaantuu Villapakkaan Alician perässä, mutta häipyy pian Davidin kerrottua hänelle korvantäydeltä valheita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.01.2015 klo 18.00
Lapsenvahdin lipsahdus
(6522)
Steve on edelleen katkera pieleen menneestä hevosdiilistä, mutta palaa Kartanolle mielistelemään Declania. Kerry houkuttelee Laurelin leikkimään Sarahin kanssa, jotta voi itse keskittyä viinin lipittelyyn. Priya aikoo tehdä Aliciasta ja Domista parin. Cameron joutuu lähtemään lastensa luo eksänsä leikkauksen ajaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
07.01.2015 klo 18.30
Tyttöjen ilta taka-ajatuksilla
(6523)
Kerry potee syyllisyyttä ja hermostuu Andyn sanoista. Bernice voitelee Nicolaa viinillä urkkiakseen tietoja Declanin liiketoimista. Alicia ja Dom aloittavat puhtaalta pöydältä. Amy saa selville äitinsä pikku salaisuuden. Sean pyytää lupaa löytökoiran pitämiseen. Cameronin suunnitelmat muuttuvat: Jerseyn-reissun sijaan hän aikookin tuoda pojat luokseen kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
08.01.2015 klo 18.00
Ensivaikutelmia ja vaikutusyrityksiä
(6524)
Chas ei saa Cameronin pojilta lämmintä vastaanottoa. Georgia yrittää taivutella Brendan osallistumaan Gennien häihin. Charity vaistoaa jotain olevan tekeillä nähdessään Rishin antavan Rachelille korurasian. David puuttuu Alician ja Domin orastavaan romanssiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.01.2015 klo 18.00
Joukosta yksi puuttuu
(6526)
Gennien ja Nikhilin häät ovat käsillä, mutta Brenda pitäytyy itsepintaisesti päätöksessään. Hermoilevalla Alicialla on kädet täynnä viime hetken juhlavalmisteluja. Moiralla on epäilyksiä, joihin hän haluaa varmistuksen. Cain torpedoi Debbien kaupat Adamin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
09.01.2015 klo 18.30
Morsian täynnä tuskaa
(6527)
Häät keskeytyvät, kun Gennie ei enää pysty teeskentelemään kaiken olevan hyvin. Cain haluaa tietää, mikä Moiraa vaivaa. Debbie kertoo Dylanille ja Harrylle kauhujutun. Adam valmistelee synttäribileitään, joista on tulossa megaspektaakkeli. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.01.2015 klo 18.00
Kauhun hetkiä hääjuhlassa
(6528)
Brenda kiidätetään sairaalaan Gennie, Nikhil ja Bob vanavedessään. Häävieraat valuvat pubiin pohtimaan tapahtunutta. Charity ja Jai riitelevät Rachelista. Cameron saa tietää Debbien pelotelleen poikia. Moira ja Cain miettivät, ovatko he valmiita vanhemmiksi vielä kerran. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
12.01.2015 klo 18.30
Kännimutsi vauhdissa
(6529)
Kerry villiintyy Adamin kemuissa niin, että Andy ja Amy saavat hävetä. Rodneylla ja Georgialla on sutinaa. Chas yrittää vakuutella Dylanille ja Harrylle, ettei ole verenhimoinen murhaaja. Moira uskoutuu Zakille ongelmallisesta tilanteestaan. Amy joutuu kiihkeiden mutta ristiriitaisten tunteiden valtaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
13.01.2015 klo 18.00
Valmiina vaipanvaihtohommiin
(6530)
Cain taivuttelee Moiraa harkitsemaan vielä vauva-asiaa. Krapulainen Kerry yrittää hyvitellä huonoa käytöstään kokkaamalla Amylle ja Andylle erikoisillallisen. Nicola keksii oivallisen juonen taatakseen Angelicalle paikan eliittikoulussa. Dylan ja Harry ilmoittavat Cameronille, etteivät halua asua Chasin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
14.01.2015 klo 18.00
Menit liian pitkälle, Debbie
(6532)
Murtunut Cain antaa Debbien kuulla kunniansa. Nicola teeskentelee olevansa Kartanon emäntä ujuttaakseen Angelican haluamaansa kouluun. Lisa järkyttyy Debbien tekosista ja aikoo järjestää välienselvittelyn. Val urkkii Amylta tämän mysteeri-ihastuksesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.Emmerdale
Emmerdale joka arkipäivä MTV3 kanavalla klo 18.00 -19.00.


Lähetä palautetta Tuotanto: Granada Media International. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.