9. Hylkiö

7.11.06
(Tweener)


T-Bag havittelee itselleen uutta orjaa. Kellerman ja Hale jahtaavat LJ:ta, joka yrittää saada yhteyden Veronicaan. Pakohanke vaarantuu, koska Abruzzi ei pysty täyttämään pomojensa odotuksia.


T-Bagin orja, Cherry, anoo apua Michaelilta. Vangit jatkavat aukon laajentamista vartijoiden huoneessa ja keksivät hävittää kaivausjätteen vankilan pihalle murunen kerrallaan. Bussillinen uusia vankeja saapuu, heidän joukossaan nuori Tweener. Cherry kuristaa itsensä.

Veronica löytää aseita Nickin isän mökistä ja alkaa jälleen epäillä Nickin luotettavuutta.


Bellick valittaa, ettei ole saanut Abruzzilta kuukausittaista suojelurahaa, joka on tuonut tälle etuoikeuksia. Abruzzi yrittää soittaa Falzonelle selvittääkseen asian, mutta puheluun ei vastata. Abruzzin raha-asioista huolehtiva Knowlton ilmoittaa, että Falzone on lopettanut kaikki muut Abruzzille tulevat maksut paitsi sen, minkä hänen vaimonsa saa. Knowltonin lähdettyä Abruzzi tyrmistyy, kun Falzone saapuu tapaamaan Gus-nimistä vankia.

Nick ehdottaa Veronicalle, että he puhuisivat Steadmanin leskelle.

Saralle selviää, että Michael on käynyt psykiatrin vastaanotolla. Gus ilmoittaa, että kuviot on järjestetty uudelleen, koska Abruzzi ei ole selvittänyt Fibonaccin olinpaikkaa vaikka lupasi. Vankijoukko alkaa rähjätä Tweenerin kanssa, mutta T-Bag menee väliin. Lincoln saa luvan soittaa LJ:lle ja kehottaa tätä soittamaan Nickille. Samassa LJ näkee Kellermanin ja Halen lähestyvän ja piiloutuu auton alle.

Vartija hätistää vangit vartijoiden huoneesta voidakseen viettää siellä aikaa naisen kanssa. Pari nojautuu pöytään, jonka jalka notkahtaa hätäisesti peitetyn aukon päällä. Myöhemmin vangit suojaavat aukon seinätaululla, jossa on Bellickin valokuva.

Veronica ja Nick tapaavat Steadmanin lesken, Leslien, ravintolassa. Leslien mukaan monella osakkeenomistajalla oli motiivi surmata hänen miehensä, koska petoksen vuoksi firma oli syöksymässä perikatoon. T-Bag yrittää värvätä Tweenerin puolelleen, mutta tämä torjuu hänet. Sara tapaa Michaelia hoitaneen psykiatrin ja kuulee, että mies on muista huolehtiva, huippuälykäs ja keskittyy yksityiskohtiin, joita useimmat eivät edes huomaa. Abruzzi rikkoo hehkulampun ja saa siitä aseen.

Mökissä Nick huomaa, että LJ on lähettänyt hänelle viestin. Veronica soittaa pojalle ja sopii tapaamisesta eräällä bussipysäkillä. Kellerman ja Hale jäljittävät ja paikantavat puhelun ja riemuitsevat, koska voivat nyt napata kaikki kolme kohdettaan yhdellä kertaa.

LJ ostaa bussilipun ja Abruzzi vahingoittaa Gusin silmää lampulla. Saralle Michael ilmoittaa, että hän ei ole enää sama hyväntahtoinen mies kuin ennen vankilaa. Kellerman ja Hale löytävät bussin wc:stä LJ:n puhelimen ja kuvan Kellermanista. Poika tapaa Veronican ja Nickin toisella pysäkillä, jonka Veronica oli ilmoittanut tekstiviestillä.

Vangit palaavat vartijoiden huoneeseen, missä Michael käskee T-Bagin pysyä loitolla Tweeneristä. Bellick tulee sisään ja sanoo Abruzzille, että armonaika on lopussa. Lincoln saa koodatun viestin Veronicalta ja LJ:ltä ja saa tietää, että he ovat kunnossa.


Bellick tuo uuden vankiryhmän vartijoiden huoneen korjaustöihin ja ilmoittaa Abruzzille, että tämä on menettänyt vastuuhenkilön asemansa.

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Pako
Sarja on päättynyt.Lähetä palautetta Tuotanto: Twentieth Century Fox Television. Tekstien tai kuvien kopiointi MTV3 Internetin sivuilta on ehdottomasti kielletty.