Juontaja ja tuomarit

Juuso Mäkilähde

Juontaja ja tuomarit

"Ohjelman ulkomaalaisia versioita katsoessa olen useasti miettinyt, että voiko noin huonoja suhareita ihan oikeasti olla olemassa? Nyt Suomen surkeinta kuskia tehneenä tiedän, että kyllä voi! Eräs kilpailijoistamme ei ollut uskoa korviaan kun vakuutin hänelle, että kaasu- ja jarrupoljin eivät varmasti ole yön aika vaihtaneet keskenään paikkaa", kertoo ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde.

Juuso Mäkilähde kuuluu omasta mielestään niihin 90 %:n ammattiesiintyjistä, jotka pitävät itseään keskivertoa parempina juontajina. Juuson mediaura alkoi televisiosta, mutta hän on onnistunut pääsemään myös radion puolelle, juontamaan YleX Iltapäivää. Aina välillä Juuso ajaa ihmisten keskuuteen kuin kuka tahansa meistä, vain tehdäkseen tv-ohjelmia.

Pidätkö siitä kun ajotapaasi arvostellaan? Vielä vähemmän tykkäisit jos tämä kolmikko tulisi kertomaan mikä ajotavassasi on pielessä.

Emma Kimiläinen-Liuski, rata-autoilija

Juontaja ja tuomarit

Emman ystävällisen ulkokuoren alla asuu viileä rata-autoilija, joka ei anna sääliä ajotaidottomille. Surkeimmat kuskiehdokkaat joutuvat tiukoille Emman käsittelyssä. Emma ei tunne sääliä, paitsi

kilpailijoiden käyttöön annettuja autoja kohtaan. Emman mielestä 90 % hänen kilpastarteistaan päätyy voittoon. Ja loput ovat vain testiajoja.

Sari Nuolikoski, vanhempi konstaapeli

Juontaja ja tuomarit

Jo työnkin puolesta Sari joutuu olemaan tekemisissä niiden kanssa, joille ei ehkä olisi pitänyt alkujaankaan antaa ajokorttia. Vanhempi konstaapeli Nuolikoskessa yhdistyy poliisin moraali ja partiotytön innokkuus. Ja se on myös tyyli, jolla hän valvoo myös Suomen surkein kuski -kilpailijoiden suorituksia. Jopa 90 % Sarin sakottamista henkilöistä uskoo sakkojensa olleen keskimääräistä ankarimpia.

Jussi Pohjonen, ajo-opettaja/liikenneradion ääni

Juontaja ja tuomarit

Jussi kuuluu omasta mielestään niihin 90 %:n radion autoiluohjelman juontajista, jotka ovat tarpeeksi kiinnostavia kertomaan toisille kuinka pitäisi ajaa. Ja antamaan neuvoja miten tieliikennelakia voi tulkita omaksi edukseen. Jussin hämäläinen rauhallisuus ja terävät huomiot luovat kilpailijoiden ympärille turvallisen oppimisen ilmapiirin.

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Lähetä palautetta