Tuomarikommentit 8. finaali

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Niina Backman ja Heikki Paasonen


Idolsin kahdeksannessa finaalissa laulajat esittelivät kahta eri puolta itsestään.

Susanna Erkinheimo

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Susanna Erkinheimo


Rock and Roll: Led Zeppelin

Jone Nikula

– Aika hyvä lähtö. Kun kehtaa astua Robert Plantin buutseihin ollaan vaarallisella alueella. Kappale vaatii tyypin, joka ratsastaa aallonharjalla. Sä onnistuit siinä. Sussa on riittävästi rokkiböönaa, joka on oman pelinsä voittaja.

Samu Haber

– Mun mielestä parin viimeisen viikon aikana sulla oli silmissä sellaista sivuille katselua vaikka sulla on helvetin hyvä ääni. Nyt olin ihan ällikällä lyöty tosta alusta. Tykkäsin tosi paljon.

Laura Voutilainen

– Alussa kun sulla tietty maneeri heilutella käsiä kun jännittää, se parani loppua kohti. Tarkkaile vielä kehonkieltä. Mutata huomaa, että sua kannattaa tulla katsomaan keikalle, hieno veto.

Tommi Liimatainen

– Suomen Idolsin paras avausbiisi. Osittain tuon kappaleen takia mulla on pitkät hiukset. Kiitos, sä vedit sen erittäin uskottavasti.

Torsten Borg

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Torsten Borg


The Scientist: Coldplay

Samu Haber

– Hyvä Torsti. Mietin ennen biisiä, että mikä sun juttu on. Olet söötti nuori poika ja olet hyvä vetämään. Mietin, että mennään isoihin buutseihin. Pakko myöntää, että nousi karvat pystyyn käsistä. Oot kova sälli

Laura Voutilainen

– Sula on ilmaisu lisääntynyt huomattavasti. Huomasikohan itse sitä? Helposti kun aloitetaan pienesti, menee flegmaattisesti, mutta sulla ei ole sitä enää. Susta löytyy paljon eri puolia.

Tommi Liimatainen

– Koulutus on tuonut lisää intensiteettiä. Led Zeppelinin jälkeen en ite päässyt heti kyytiin, mutta mitä enemmän kappale edistyi, sitä paremmin se alkoi kulkea.

Jone Nikula

– Tämä oli hankala paikka Susannan jälkeen. Tämä kappale kuulostaa alkuperäisesityksenä kamalalta. Mutta sulla toimi erinomaisesti. Viikon päässä lopetuksesta sun esityksestä hahmottuu, missä olet omimmillasi ja mikä susta tulee. Alat pikkuhiljaa kohdistamaan aina vaan tiukemmin taulun keskelle.

Diandra Flores

Tuomarikommentit 8. finaali

Kahdeksas Idols-finaali: Diandra Flores.


Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody

Laura Voutilainen

– Ou jee. Ilo on sulle luontainen ja sun lähtökohta kaikessa. Tässä laulussa olin versiosta pettynyt. Kun rytmimusiikista tulee puskemista, ei voi tehdä sitä. Siitä tulee yliyrittämisen meininkiä. Koko aika ei voi olla yli-iloinen. Jäi latteaksi tämä.

Tommi Liimatainen

– Jääkiekkomaalin edessä pusketaan. Sun esiintymisessä on sellaista, että on ihan sama mitä vedät. Olet joka kerta enemmän kun hyvä. Aina kun sut näkee, sulle ei ole pahaa sanottavaa. Olet supertähden näköinen.

Jone Nikula

– Tämä oli eka kerta kun tuli mieleen, että olisi ollut kiva nähdä Whitney Houston livenä. Tämä kappale vaatii, että hauskuus ja mukaansatempaavuus on niin rehellistä kuin sulla että se toimii.

Samu Haber

– Olen ihan samaa mieltä pitkätukkien kanssa. Kun aloin katsoa Idolsia toivoin, että olet jatkossa. Sä olet jumalattoman hyvä laulaja, sulla on käsittämätön kyky laulaa. Se mikä sulla on laulamisen lisäksi, että kun sä ujona tyttönä menet ja sitten tulet lavalle, sä muutut täysillä. Katsoin kateellisena kun kiskoit menemään. Onneksi olkoon.

Susanna Erkinheimo

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Susanna Erkinheimo


The Power of Love: Jennifer Rush

Tommi Liimatainen

– Susanna kiitoksia erityisesti biisivalinnoista. Olen maininnut aikaisemminkin, että sun esityksestä tulee hyvä voima. Tunnelukkoja on auennut. et helpolla luovuta finaalipaikkaa, toivon sun olevan siellä.

Jone Nikula

– Hienoa tässä oli se, että vaikka kappaleet on vahvoja alkuperäisesityksiä, niin tämänkin kappaleen ytimessä oli sun äärettömän magee kaunis soundisi. Pystyit tulemaan sinne, mikä kappaleessa on tärkeää. Vahva melodia ja suora viesti. Hirveen vaikea ruveta väittämään ettet ois ansainnut paikkaa jäähallin lavalla.

Samu Haber

– Todella kova! Huikeita noi sun ylä-äänet. Kävi taas kateeksi. Onkohan tää livenä vielä parempaa? Väittäiisin tässä, että kyllä lauloit ittes ensi viikolle mukaan.

Laura Voutilainen

– Selvästikin täällä on jouduttu hakemaan eri tunnetiloja, täällä on erittäin sähköinen tunnelma. Suomen Idolsissa ei ole ennen pystytty laulamaan powerballadeja, mutta meillä on nyt sellaisia laulajia kuin kansainvälisillä areenoilla.

Torsten Borg

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Torsten Borg


David Guetta: Titanium

Laura Voutilainen

– Menin tästä ihan sekaisin. Sulle on tehneet ilmaisuharjoitukset tosi hyvää. Huh huijaa.

Tommi Liimatainen

– Olen ihan hypessä, finaalipaikasta taistellaan! Kun on katsonut sua koko matkan ajan, sä olet aina oikeastaan aina hyvä tai todella hyvä. Susihuono et ole ollut koskaan. Ole levy-yhtiön unelma. Nuori kaveri vetää hyvää poppia ja mimmit taputtaa jo ennen kuin tulet lavalle. Minua ei haittaa jos sä siellä oot, mutta helpolla et tule pääsemään.

Jone Nikula

– Sun valttina on tietty varsamainen nuoren kundin viattomuus. Tässä olisi voinut olla vielä enemmän uhoa, mutta tekemisen into oli vahvaa Kun haetaan idolia, niin se on se ulottuvuus, joka erottaa hyvän laulajan ja menestyvän esiintyjän.

Samu Haber

– Mietin, että kova paikka tulla Susannan jälkeen. Diggasin todella paljon, että jamppa laittoi kroppaa likoon hyvällä tavalla. Oli tahtoa ja karismaa ja hirveä flirtti kameralle, hyvä ettet avannut sepalusta. En ihmettelisi jos olet ensi viikolla vielä siellä hillumassa.

Diandra Flores

Tuomarikommentit 8. finaali

Idolsin kahdeksas finaali: Diandra Flores


Beyoncé: Listen

Samu Haber

– Mitä tohon nyt sanoo. Tässä huoneessa ei ole koskaan ollutkaan ketään, joka laulaa noin hienosti kuin sinä. Toi on sairasta. Sulla on karsee muna siinä kun vedät. Multa meinasi pudota asiat.

Laura Voutilainen

– Hehkuttamisen sanavarasto loppuu. Kaikilla on pallit hiessä jaa sulla eniten. Me ollaan ihan sekaisin. Aivot pellolle tilanne.

Tommi Liimatainen

– Olet ilmiömäinen. Toi oli naispuoleinen ilmaveivi. Mene, tee urallasi kaikki mahdollinen ja mahdoton. Tee kaikki mistä olet haaveillut. Olet ilmiö.

Jone Nikula

– Mistä elokuvasta toi oli? Rambo kakkosessa se ei ollut. Tämä oli naurettavan hieno veto. Täysin suvereenia keveyttä, johon pystyy vain jos on todella hyvä.

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot

Lähetä palautetta