Kansan suursuosion kerännyt Idols-laulaja ulos kisasta!

15.04.2012 20:54
Kansan suursuosion kerännyt Idols-laulaja ulos kisasta!

Idolsin kuudes finaali: Niina Backman ja Heikki Paasonen


Idols-finalistien joukkio pieneni viidestä neljään, kun jälleen yksi tähtikokelas passitettiin livelähetyksen päätteeksi kotimatkalle.

Kuudennessa Idols-finaalissa kilpailijat joutuivat kenties toistaiseksi suurimman haasteensa eteen, sillä kappalevalinnat illan lähetykseen olivat tuomariston valitsemia.

Kaikki finalistit suoriutuivat urakastaan kunnialla ja saivat tuomaristolta osakseen kiitosta, mutta illan päätteeksi jälleen yhden tuli jättää Idols-lavat taakseen.

Kansan suursuosion kerännyt Idols-laulaja ulos kisasta!

Idolsin kuudes finaali: Arttu Kettunen


Tällä kertaa katsojaääniä vähiten keräsi ja täten kilpailusta putosi Arttu Kettunen, jonka herkkä tulkinta Kukaan ei koskaan -kappaleesta ei riittänyt seitsemänteen finaaliin etenemiseen.

– Tässä on tullut tylytettyä sua tulkinnan kepeydestä ja on ollut olo, että olet ollut oppipojan asemassa. Nyt teit Idols-urasi parhaan vedon, Jone Nikula oli kiitellyt pudonnutta Arttua tämän esityksen jälkeen.

Näin kuudes Idols-finaali eteni
Kaikki tuomarikommentit löydät täältä

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot

Lähetä palautetta