Midaksesta kansainvälinen hitti, Janne Virtanen?

01.11.2012 14:12
Midaksesta kansainvälinen hitti, Janne Virtanen?

Janne Virtanen

Midaksen kosketus -gameshow'n juontaja Janne Virtanen analysoi, voisiko Midaksen kosketus -peli pärjätä kansainvälisillä markkinoilla.

Midaksen kosketus -ohjelman juontaja Janne Virtanen harmittelee, etteivät suomalaiset gameshow't ole oikein menestyneet kansainvälisillä markkinoilla.

– Suomesta ei ole lähtenyt vielä sellaista peliä, jota olisi myyty ympäri maailmaa, vaikka se olisi kuinka hyvä. Onko vika sitten kontakteissa toisessa päässä, Virtanen pohtii.

Erilaisia pelejä paljon pelaava Virtanen uskoo, että Midaksella on mahdollisuuksia menestyä myös ulkomailla. Yhdeksi menestyksen kriteeriksi mies veikkaa toimivaa konseptia: ääntä ja liikettä, tietoa ja taitoa, sekä valtavan kokoista videoseinää.

– En näe mitään syytä, miksei Midaksen kosketus voisi toimia esimerkiksi Yhdysvalloissa, tai missä tahansa maassa, missä ihmiset uskaltavat laittaa itsensä likoon. Minulla ei ole oikeastaan edes tarjota huonoa esimerkkiä, mutta peli ei ehkä menestyisi sellaisissa maissa, joissa kulttuuri- tai muista syistä ei osata heittäytyä pelin vietäväksi sen tarvitsemalla tavalla, Virtanen arvelee.

Suosikkijuontaja jatkaa, että tässä pelissä taistellaan kuitenkin aikaa vastaan, joten sitä täytyy pelata alusta asti täysillä. Herpaantua ei voi hetkeksikään, tai Midaksen kosketuksen tuoma voittopotti jää laihaksi.

MIDAKSEN KOSKETUS lauantaisin 24.11. alkaen kello 19.30 MTV3-kanavalla.

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Midaksen kosketus lauantaisin 24.11. alkaen kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Lähetä palautetta Ohjelman tuottaa Intervisio Oy. Ohjelman nettisivut tuottaa Minna Kosonen. Tekstien, videoiden ja kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty.