Essi Pöystin suojatti jäi kruunutta: Missikilpailuissa raaka peli

30.01.2012 14:14
Essi Pöystin suojatti jäi kruunutta: Missikilpailuissa raaka peli

Essi Pöysti on Miss Suomi 2009. Krista Haapalainen oli missifinalisti vuonna 2012.


Miss Suomi 2009 Essi Pöysti jännitti veljensä Eetu Pöystin tyttöystävän, Krista Haapalaisen puolesta Miss Suomi -finaalissa.

Vuoden 2009 Miss Suomeksi kruunattu Essi Pöysti seuraa mielellään missijuttuja oman vuotensa jälkeenkin. Tänä vuonna finaalissa oli mukana on Essin jääkiekkoilijaveljen Eetu Pöystin tyttöystävä Krista Haapalainen. Pariskunta on seurustellut neljä ja puoli vuotta, minkä aikana myös hänen perheensä on tullut tutuksi. Essi kertookin MTV3.fin Viihdeuutisille seuranneensa finaalilähetystä jännittyneenä.

– En ikävä kyllä päässyt paikan päälle, mutta televisiosta seurasin ja jännitin aivan hirveästi. Jännitin varmasti enemmän kuin omalla kerrallani, Essi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Numerolla kahdeksan kilpaillut Krista Haapalainen kukitettiin sekä missien omaksi suosikiksi että lehdistön ihannetytöksi. Tämän jälkeen moni varmasti oletti Kristan sijoittuvan myös kärkikolmikkoon, mutta toisin kuitenkin kävi.

– Onhan se päivänselvää, että Kristaa varmasti harmittaa, hän on niin kilpailuhenkinen ja odotukset olivat varmasti korkealla. Voin vain kuvitella, miltä se on tuntunut kun ensin saa tunnustusta, mutta kolmikkoon ei kuitenkaan sijoitu. Se on raakaa peliä. Kristan pitää kuitenkin olla ylpeä siitä, että hän on lehdistön ihannetyttö ja missien suosikki.

Essi uskoo, että Krista voi luoda vielä upean mallinuran, vaikka kruunua ei kaunottaren kutreille painettukaan.

– Ei voi sanoa, että olisin pettynyt, onhan missejä, jotka ovat luoneet upean uran ilman sijoittumista, kuten esimerkiksi Janina Frostell (nykyään Fry). Kristan pitää ajatella kilpailua hienona kokemuksena, Essi rohkaisee.

Essi vakuuttaa, että voitto meni hänen mielestä kuitenkin oikealle tytölle. Miss Suomeksi kruunattu Sara Chafak on Essin mielestä hyvin kaunis nainen. Tuomaristo valitsi ensimmäiseksi perintöprinsessaksi helsinkiläisen Sabina Särkän ja toiseksi perintöprinsessaksi raumalaisen Viivi Suomisen.

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Uutiset: Tammikuu 2012

Lähetä palautetta Missit-sivut tuottaa Kimmo Heikkinen.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.