Teekkarimissi Linnea Aaltonen tunnustaa: Opinnot jäivät

18.03.2012 13:21
Teekkarimissi Linnea Aaltonen tunnustaa: Opinnot jäivät

Linnea Aaltonen


Linnea Aaltonen ei ole edistynyt opinnoissaan Miss Suomi -kiertueen jälkeen.

Miss Suomi 2011 -kilpailusta tuttu Linnea Aaltonen on näyttävä ja fiksu kaunotar, joka on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisilla mallimarkkinoilla. Älykäs missi on opiskellut Aalto-yliopiston Teknillisessa Korkeakoulussa maisema-arkkitehdiksi. Yliopistoelämän rinnalla suosio työmarkkinoilla on kuitenkin aiheuttanut kääntöpuolensa, sillä missikaunottaren maisteriopinnot ovat jääneet kiireiden takia. Miss Suomi 2011 -kiertueen jälkeen hän teki kandin, mutta sen jälkeen edistystä ei ole tapahtunut.

– Opinnot ovat itse asiassa samassa vaiheessa kuin vuosi sitten. Syksyllä oli niin kauhea kiire, että vieläkin sillä tiellä ollaan. Syksyllä ajattelin, että organisoin koulun ja työt. Silloin tuli niin paljon töitä, että koulu unohtui. Harmittaa, edustava Linnea kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille Sports Academyn syntymäpäivillä.

Määrätietoinen nainen korostaa, että opiskelut saatetaan kuitenkin kunnialla loppuun. Muutosta ei ole tullut alkuvuonnakaan, kun hän vietti useamman viikon lomailemassa. Kysyntää sanavalmiilla kaunottarella riittää työmarkkinoilla, ja kesää odotteleva kaunotar kiirehtiikin alkavalla viikolla Ruotsiin työkeikalle.

– Syksyn loppuvaiheessa tajusin, ettei tullut mentyä sinne kouluun. Päätin, että tämä vuosi kannattaa sitten pitää suosiolla vapaata. Parempi myöntyä sille, ettei pakolla yritä kumpaakin. Sitten ei kummastakaan tulisi mitään, Linnea juttelee.

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
ToiminnotLähetä palautetta Missit-sivut tuottaa Kimmo Heikkinen.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.