Putous-katsojat: Aku Hirviniemen sketsihahmo kiinnostaa eniten

29.12.2011 13:33
Putous-katsojat: Aku Hirviniemen sketsihahmo kiinnostaa eniten

Aku Hirviniemi


MTV3-kanavan supersuositun Putous-sarjan sivuilla katsojilta kysyttiin, kenen näyttelijän sketsihahmoa odotetaan eniten. Ylivoimaisesti eniten ääniä keräsi ensimmäisen kauden voittaja Aku Hirviniemi.

Putous-fanit saivat äänestää, kenen näyttelijän sketsihahmoa odottavat eniten tulevalla kaudella. Ylivoimainen enemmistö, 52 prosenttia, äänesti Aku Hirviniemeä, joka on nähty Putouksessa niin Marja Tyrninä kuin Harjakaisenakin.

– Aku Hirviniemi on näyttelijänä huippulahjakkuus ja hänen huumorinsa on superhauskaa. Aku tekee aina yllättäviä ja hauskoja hahmoja. Siksi odotan eniten juuri Akun uutta hahmoa. Ihailen Akua todella paljon. Aku on ihana, hauska ja paras. Aku on suosikkini, SannaS-nimimerkki perustelee.

– Aku Hirviniemi ei kahdella edellisellä kaudella tuottanut pettymystä hahmollaan, joten tuskin nytkään. Meneehän eräs sanontakin että "ei kahta ilman kolmatta", toteaa Niko.

– On vaan tavattoman lahjakas näyttelijä! Uskon että uusi hahmo on vähintäänkin yhtä hyvä kuin Tyrni ja Harjakainen. Innolla uutta kautta odotan kyllä, Tiina O-M komppaa.

Munamies hurmasi

Putous-katsojat: Aku Hirviniemen sketsihahmo kiinnostaa eniten

Riku Nieminen


Toiseksi eniten katsojat odottavat Munamiehenä kansan hurmanneen Riku Niemisen hahmoa. 18 prosenttia vastaajista äänesti Niemistä.

– Rikulla on aina ollut niin hauskoja hahmoja, joista toinen on jo huippumenestys. Tsemppii Riku! kannustaa Riku-fani.

– Munamies oli niin hyvä veto Rikulta, että haluan jo innolla tietää seuraavan hahmon, nimimerkki Tytön tylleröinen odottaa.

Kolmannelle sijalle ylsi Krista Kosonen, jonka sketsihahmo Mikko Zetterberg oli monen suomalaisen mieleen.

– Kristan sketsihahmot ovat noudattaneet tasaista linjaa. Sekä Raisa että Mikko ovat olleet yksinkertaisia mutta pitkälle mietittyjä kaikkine yksityiskohtineen. Ja kehitystäkin näkyi ensimmäisen ja toisen kauden välissä, Amy perustelee.

– Krista Kosonen on moni-ilmeinen ja hyvin muuntautumiskykyinen. Vahvuuksia sekä visuaalisesti että auditiivisesti. Laaja skaala osaamista jo nyt, Orvieto toteaa.

Jussi Vatanen keräsi ääniä 7 prosenttia, Iina Kuustonen puolestaan hieman yli 6 prosenttia. Loput äänistä jakautuivat tasaisesti muille tähdille.

Ääniä annettiin 5654 kappaletta.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin 7. tammikuuta alkaen.

Munamies-tuotteita myynnissä MTV3 Storessa

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Putouksen uusi kausi alkaa 5.1.2013.

Putous

Lähetä palautetta Tuotanto: Story Of... Nettisivut tuottaa Minna Kosonen.