Tuomarit

Tuomarit

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarit analysoivat tiukoin ottein tanssiparien edesottamuksia. Uutena kasvona tanssituomaristossa nähdään pop-prinsessa Anna Abreu.

JUKKA HAAPALAINEN

Tuomarit

Jukka Haapalainen on elämänkumppaninsa Sirpa Suutari-Jääskön kanssa kaikkien aikojen kansainvälisesti menestynein suomalainen latinalaistanssijapari, jonka ura on kestänyt jo kaksikymmentä vuotta. Lukuisia kansainvälisiä palkintoja kahminut taituri toimii nykyään nuorten huipputanssijoiden kouluttajana ja opettajana sekä ympäri maailmaa työskentelevänä maailmanluokan huipputuomarina. Tänä vuonna Jukkaa pitää kiireisenä Tampereen Työväen Teatterin Sudenmorsian-näytelmä sekä merkkivuoden New Yorkiin ja Tokioon kaavaillut juhlaesitykset.

Jukka on ollut mukana Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa suosikkisarjan alusta asti. Vaikka takana on jo viisi kautta, mies lupaa tänäkin vuonna antaa kaikkensa elävöittääkseen ja etenkin kehittääkseen tähtioppilaiden ilmaisua. Hienointa ohjelmassa on Jukan mielestä onnistumiset ja tähtioppilaiden kehitystarinat.

– Tanssija ei ole koskaan valmis vaan aina ja jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä yksilö, joka voi löytää ilmaisuunsa loputtoman määrän erilaisia tasoja ja syvyyksiä, Jukka toteaa.

Näitä tasoja Jukka toivoo löytävänsä myös tämän vuoden uusista tähtioppilaista.

ANNA ABREU

Tuomarit

Huippusuosittu tähtilaulaja Anna Abreu liittyy uutena jäsenenä mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristoon.

Anna tuli tunnetuksi Vuoden 2007 Idolsista, jonka jälkeen hänen uransa lähti räjähdysmäiseen nousuun. Sympaattinen tähti on ehtinyt julkaista yhteensä neljä studioalbumia, pokata kaksi Vuoden naissolisti Emmaa sekä saavuttaa kotimaan kamaran lisäksi suosiota myös Briteissä, sijoittuen vuonna 2009 saarivaltion ruuhkaisen pop-listan kärkipäähän.

Arvovaltaisen tuomaripöydän taakse astellessaan Anna antaa äänen nuoremmalle sukupolvelle sekä näkemyksille, jotka ovat kasvaneet toisenlaisten esiintymiskokemusten kautta. Esiintyvän artistin vinkkelistä tanssisuorituksia tarkkaileva Anna pyrkii saamaan kiinni siitä, minkä muut tuomarit saattavat jättää huomiotta.

Aiemmin kotikatsomosta sarjaa seurannut tuomarin suhtautuu haastavaan rooliinsa täysillä ja tosissaan. Anna on itse tottunut olemaan suorasanaisen arvioinnin kohteena, ja nyt hän lupaa itsekin avata sanaisen arkkunsa myös silloin, kun siellä ei ole pelkkää positiivista suitsutusta.

– Olen tarvittaessa tiukka tuomari, ja totta kai aion sanoa oman mielipiteeni suoraan, Anna lataa kauden kynnyksellä.

Lue Annan haastattelu

HELENA AHTI-HALLBERG

Tuomarit

Yksi Suomen menestyneimmistä kilpatanssijoista, Helena Ahti-Hallberg, jatkaa Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa kolmatta tuotantokautta. Karismaattisessa Helenassa yhdistyvät laaja koulutustausta ja vankka käytännön kokemus niin tanssijana kuin tanssinopettajana. Samastuminen tähtioppilaiden rankkaan rooliin on Helenalle siis helppoa. Latinalais-amerikkalaisiin tansseihin erikoistunut tanssituomari asettaa tavoitteet korkealle niin tanssin kuin muunkin elämän saralla. Myös kunnallispolitiikassa vaikuttava Ahti-Hallberg arvostaa peräänantamattomuutta ja lähtee kaikkeen mukaan täydellä sydämellä. Tämä Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari tarkkailee tähtioppilaissa kehon liikettä, tanssin ulosantia sekä toisen huomioon ottamista.

Lue Helena Ahti-Hallbergin haastattelu

JORMA UOTINEN

Tuomarit

Suomalaisen tanssitaiteen kiistämätön ikoni ja tinkimätön taitelija Jorma Uotinen jatkaa tänä syksynä viidettä kertaa Tanssii Tähtien Kanssa tuomaristossa. Tämä innovatiivinen ja palkittu tanssija ja koreografi on luonut menestyksekkään ja kansainvälisen uran tuoden Suomea tanssin maailmankartalle. Räiskyvästä huumorintajusta ja nasevista kommenteistaan tunnettu mies on toiminut taiteellisena johtajana lukuisissa projekteissa, kuten Suomen Kansallisbaletissa ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaaleilla. Tänä vuonna Uotisen ovat pitäneet kiireisenä ulkomaille asti ulottuneet laulu- ja tanssiprojektit. Tähtioppilailta Jorma vaatii tanssinhalun lisäksi sisäistä motivaatiota ja tarvetta ilmaista itseään. Edistys ei Jorman mielestä tapahdu loogisesti vaan täytyy olla myös rohkeutta ottaa riskejä.

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot


Swing: Baba Lybeck ja Mikko Ahti.

Näiden kappaleiden tahtiin parit tanssivat

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorissa lähetyksissä musiikilla on suuri rooli. Katso,... Lisää

Lähetä palautetta Nettisivujen tuottaja Sanna Vaitjoki. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman MTV3-kanavalle tuottaa Zodiak Finland Oy / Broadcasters.