Mitä on Leet?

Mitä on Leet?

Leet on uusi helppo ja hauska peli kaikille. Dynaaminen joukkuepeli tarjoaa jokaiselle lajitaustasta riippumatta mahdollisuuden pärjätä sekä hyvähenkisessä kilpailuohjelmassa että urheilussa.

Pelissä on vaikutteita monista jo olemassa olevista lajeista, mutta mukaan on lisätty myös uusia mausteita, esimerkiksi videopeleistä tuttuja taktisia elementtejä. Pelivälineet ovat maila ja pallo. Kourumaisella mailalla heitetään ja otetaan kiinni erikoisvalmisteista Leet-palloa.

Tavoitteena on saada vastustajaa enemmän maaleja. Maalit tehdään heittämällä pallo viiden metrin korkeudessa sijaitsevaan pyöreään maaliin. Leetiä pelataan sekajoukkuein, joissa puolet pelaajista on naisia ja puolet miehiä. Joukkueessa voi olla kymmenen pelaajaa. Yhtä aikaa kentällä on samasta joukkueesta neljä pelaajaa, kaksi miestä ja kaksi naista.

Ottelussa kaksi joukkuetta pelaavat vastakkain 45 minuutin mittaisen ottelun. Ottelu on jaettu kolmeen erään ja erät kolmeen jaksoon. Leetiä voit treenata yksin tai kaveriporukassa. Peli toimii niin ajanvietepelinä pihoilla kuin todellisena hikiurheiluna esimerkiksi koriskentällä.

Tv-ohjelmaa varten rakennetaan upea Leet-areena, joka paljastetaan suurelle yleisölle Voittajajoukkue-ohjelmassa. Jokainen koskaan urheilua harrastanut haluaa voittaa näissä ennennäkemättömissä puitteissa.

Lisäinformaatiota ja kuvamateriaalia pelistä löydät osoitteesta Leet.fi

(MTV3)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot

Lähetä palautetta Nettisivut tuottaa Sanna Vaitjoki. Tekstien, kuvien ja videoiden kopioiminen ehdottomasti kielletty.