Mainos

Menestyksen takana

27.01.2010 15:21

Menestyksen takana

Miten pienestä paikallisesta yrityksestä rakennetaan kansainvälinen markkinajohtaja? Menestyksen takana -dokumenttisarja merkittävistä yrityksistämme ja niiden synnystä suomalaiseksi menestystarinaksi jatkuu sunnuntai-iltapäivisin.

Menestyksen takana -dokumenttisarjassa käsitellään merkittävien suomalaisten yritysten historiaa ja nousua pienestä paikallisesta firmasta suureksi, kansainväliseksi yritykseksi. Sarja kertoo myös merkittäviä vaiheita ja asioita Suomen lähihistoriasta ja kulttuurista. Se tuo esille yritysten tarinoiden kautta ihmiskohtaloita, mutta myös mitä on vahvan brändin takana.

Franck Median tuottamassa sarjassa käydään jokaisessa jaksossa läpi yhden kotimaisen yrityksen synty. Sarja koostuu uusista sekä päivitetyistä jaksoista. Uusia yritystarinoita ovat mm. Berner (3.10.), Konstsamfundet (17.10.) ja Helsingin energia (7.11.)Menestyksen takana -dokumenttisarja kiinnostaa myös ulkomaisia televisiokanavia. Viron Yleisradion (Eesti Rahvusringhääling) televisiokanava ETV 1 aloitti kesällä tämän dokumenttisarjan esittämisen.

Seuraava Menestyksen takana -dokumentti nähdään sunnuntaina 6.3.2011

Dokumenttisarjan on tuottanut Franck Media.

Mainos
Tuottajat Petra Saikku (äitiyslomalla), Sanna Vaitjoki, Minna Kosonen.
Anna palautetta
Mainos