Mainos

Tunteita ja tuoksuja

Tunteita ja tuoksuja

Tunteita ja tuoksuja on jäänyt lyhyelle esitystauolle. Sarja palaa kuitenkin ohjelmistoon jälleen vuoden vaihteen jälkeen maanantaina 7.1.2013 klo 9.45.

(The Young and the Restless)

Amerikkalainen saippuasarja kertoo fiktiivisestä keskilännen kaupungista Genoa Citysta ja sen mielenkiintoisista ihmisistä. Sarjan päähenkilöinä on kolme vaikutusvaltaista perhettä: Newmanit, Abbottit sekä Wintersit.

Tunteita ja tuoksuja on valittu katsojien suosikkiohjelmaksi vuosina 1992, 1993, 1994, 1996 sekä 1997. Sarjan luojat William J. Bell ja hänen vaimonsa Lee Phillip Bell tunnetaan Suomessa myös Kauniit ja rohkeat -sarjan tekijöinä.

Tuotanto: Columbia Pictures

Jaksoselostukset: Beritta Markkula

Seuraavat 5 jaksoa:

10.01.2013 klo 09.45
Jackin seuralaisella hehkeät luomuhinkit
(2345 (8480))
Jack ja Sharon saapuvat Karibianmeren Antigua-saarelle. Jack haltioituu Sharonin bikineihin pukeutuneesta luomuvartalosta. Välillä hänellä on bisnestapaaminen EFO Corporation -miehen kanssa, mutta sitten taas aikaa Sharonille, shamppanjalle ja suudelmille. Kay kertoo Jillille näkevänsä pian EFO Corporation -firman ihmiset, koska nämä ovat kiinnostuneita ostamaan Jabotin. Gloria huomaa Kevinin tietokoneella Jackin aktiivista tekstiä. Kevin myöntää hakkeroituneensa Newman-palvelimelle, jotta pääsisi puuttumaan tilanteeseen, jos Jack Abbott yrittäisi tehdä jotain Jabotille. Brad järjestää kotonaan juutalaisten uudenvuodenjuhlan, rosh hashanahin. Mukana ovat Colleen, JT, Victoria, Nikki, Victor ja Rebecca-äiti. "Shanah tovah", he toivottavat. "Olkoon vuotesi hyvä." Neil kertoo parisuhdeterapiassa, ettei ole ylittänyt seksuaalista rajaa Carmenin kanssa, suudellut vain. Tohtori Lynchilla on puolisoille konkreettinen ehdotus seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Mikä? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.
11.01.2013 klo 09.45
Salaisuuden paine lapsen päässä
(2346 (8481))
Abby kertoo äidilleen, että koulussa oli annettu tehtäväksi kerätä valokuvista sukupuu, ja hänen puuhunsa kuuluu myös Rebecca-isoäiti. Siis? Sen niminen nainen on Ashleylle täysin uusi asia. Abbyllä on huono omatunto, koska Brad oli käskenyt hänen vaieta Rebeccasta. Ashley puuttuu kasvatusmetodiin. "Onko oikein, että käsket tyttäresi salata omalta äidiltään oman isän äidin olemassaolo?" Brad pyytää anteeksi. Victoria miettii, mitä kaikkia muita salaisuuksia Brad saattaakaan hautoa. Ja kumpaa nimeä mies alkaisi nyt käyttää: Brad Carlton vai George Kaplan? JT toivoisi Colleenin tatuointikuvan paikaksi takapuolen. Colleenin itsetunto herkistyy, ja kertoo tytöistä, jotka olivat vihjanneet hänen liikakiloistaan. JT:n mielestä sellaiset jutut voi unohtaa, sillä Colleen-kullan perät ovat hekumallisen seksikkäät. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.
14.01.2013 klo 09.45
Painu itseesi, Jack!
(2347 (8482))
Raaz Cosmeticsin omistaja herra Nair soittaa Kaylle kertoen olevansa kiinnostunut ostamaan Jabotin. Puhelu tulee Jackin hotellihuoneesta Karibialta, mutta sitähän Kay ei tiedä. Seuraavaksi Jackin huoneeseen ilmestyy hänen omatuntonsa isän haamun muodossa. "Miksi puuhaat hämäräjuttujasi taas?" John kysyy. Jack vakuuttaa, että Abbottit saisivat rakkaan Jabotinsa pian takaisin. John muistuttaa, että Jack huiputti hänet hylkäämään Glorialta perintörahat, ja nyt Gloria uskoo puolisonsa olleen petturi. "Olet mätäpaise, poika. Todista omatuntosi olemassaolo", John käskee ja lyö golfmailalla lattiaan. Gloria lukee öljyalan suurliikemies Ross Bardwellin kirjoittamaa kirjaa. Mies on kuollut hiljattain, ja häneltä on jäänyt vain yksi lähisukulainen, Will Bardwell. Colleen ottaa historiantiedoissa yhteen professorinsa, kopean Korbelin kanssa. Kiitos kuitenkin tytön rauhallisuuden ja aidon osaamisen, Korbel tarjoaa hänelle työtä tutkimusassistenttinaan. Newmanit miettivät turvakeinoja minimoimaan Victorin epileptisten kohtausten haitat. Devonilla diagnosoidaan meningiitti. Jakson lopussa on tietoisku meningiitistä eli aivokalvontulehduksesta. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.
15.01.2013 klo 09.45
Miten hyviä valistajia olettekaan, isä ja isoisä!
(2348 (8483))
Noah saa tietää isoisänsä epilepsiasta pyytäessään tätä ratsastamaan. Victor sanoo, että mahdollisten epileptisten kohtausten vuoksi hän ei voisi enää koskaan nousta hevosen selkään. Hän ja Nick kertovat lisää taudin ilmenemismuodoista. Victor mainitsee myös, että ihmiset pelkäävät epileptikkoja, koska tietävät taudista niin vähän. Onnekas Noah kokee sukupolvien-välisen informatiivisen ja rauhallisen valistustunnin. Hän iloitsee myös, että he voisivat Victorin kanssa ainakin syöttää hevosia yhdessä. Yeah, let's go my little John Wayne! Meningiitin saaneen Devonin lääkärit kertovat Winterseille, että pojan tilaa tutkivat testit ovat vielä kesken. Sitten yhtäkkiä Devonin sydänkäyrä muuttaa muotoaan. Hätätilanne! Herra Nair soittaa Jackille, kertoo bisnesten statuksen ja kehottaa rentoutumaan. "Älkää käskekö minun rentoutua. Haluan isäni yhtiön takaisin, ja rentoudun vasta, kun saan sen takaisin", Jack kuohahtaa. Hän on epävarma, sillä isän haamun muodon saanut omatunto häiritsee hänen päätään. Gloria löytää leskeksi jääneiden ihmisten tukiryhmän. Kokoukseen saapuu yllättäen myös syyttäjä Will Bardwell. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.
16.01.2013 klo 09.45
Billy Abbott, isoäitinsä vakoilija
(2349 (8484))
Michael ja Kay huomaavat, että Jack juttelee herra Nairin kanssa ikään kuin tuntisi tämän. Michael saa vielä muutaman päivän aikaa tutkia Raaz Cosmeticsin taustoja, koska on oltava varma, ettei Jack ole kyseisen firman jättämän ostotarjouksen takana. Kevin huomaa Jackin tuhoavan suurimman osan sähköposteistaan. Onko mies älynnyt jonkun päässeen käsiksi meileihin? Jack lähettää EFO Corporationin nimissä itselleen sähköpostin, jossa kiittää Jabot-informaatiosta. Miksi hän niin tekee? Billy sanoo Jackille, että heidän John-isänsä varmasti haluaisi, jos eläisi, lastensa johtavan yhtiötä. Billy itsekin tahtoisi niin ja voisi ajatella vaikka vakoilevansa isoäitiään, jotta Jabot saataisiin takaisin. Hän on siihen täysin valmis. Mitä mieltä Jack on? Brad löytää Victorian ehkäisytabletit ja ihmettelee, eikö tämä haluakaan lasta. Victoria vastaa, että vasta kun Brad on kertonut viimeisenkin salaisuuden henkilöhistoriastaan. Käytyään tietynlaisen keskustelun Sharonin kanssa Brad kertoo Victorialle, että juuri nyt ei taidakaan olla olla oikea aika yrittää yhteistä lasta. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tulevia jaksoja:

14.01.2013 klo 09.45
Painu itseesi, Jack!
15.01.2013 klo 09.45
Miten hyviä valistajia olettekaan, isä ja isoisä!
16.01.2013 klo 09.45
Billy Abbott, isoäitinsä vakoilija
17.01.2013 klo 09.45
Metallilautanen ja meningiittipotilas
18.01.2013 klo 09.45
Kun elämässä ei ole ääniä

Mainos
Tuottajat Petra Saikku (äitiyslomalla), Sanna Vaitjoki, Minna Kosonen.
Anna palautetta