Mainos

Kurjat kuppilat

Kurjat kuppilat

Uudet 2. kauden jaksot 19.11.-31.12. perjantaisin klo 21.00

Kurjat kuppilat USA -sarjan (Ramsay's Kitchen Nightmares USA) uusissa 2. tuotantokauden jaksoissa Gordon Ramsay jatkaa ristiretkeään ravintoloiden pelastamiseksi Atlantin toisella puolella. Ohjelma jatkuu uusien ravintoloiden parissa jaksoilla 10 - 14.

Kurjat kuppilat USA -sarjan toisen tuotantokauden 14:sta jaksosta esitettiin kesän 2010 aikana yhdeksän ensimmäistä osaa ja loput jaksot esitetään loppuvuodesta 19.11. - 31.12. perjantaisin klo 21.

HUOM! 2. kauden uusinta 9.2. alkaen keskiviikkoisin klo 14.40.

(Ramsay's Kitchen Nightmares USA)

Kurjat kuppilat

Jaksot:

Tulevia jaksoja:

Aikaisemmat jaksot:

26.07.2010 klo 22:00
Ravintola Moore Place, Surrey, Etelä-Englanti
(4 Moore Place)
Alueella on golfaajia, lounastavia leidejä ja amerikkalaisia liikemiehiä, mutta Moore Placen he jättävät rauhaan. Johtuuko se vankilan näköisestä punaisesta toimitalosta vai 1970-luvun lepattavilta housuilta maistuvasta ruuasta? Vai huumattuja etanoita muistuttavasta henkilökunnasta, joka ei osaa lausua ruokalistan nimiä? Paikassa on kyllä luonnetta, vaan miten se saataisiin ihmisten huulille? Välillä Gordon kieriskelee turhautuneena lattialla, mutta ryhdistäytyy sitten ehdottamaan elvytysohjelmaksi pyörryttävän hyviä, amerikkalaistyyppisiä ruokia ja ballerinojen notkeudella liikkuvia tarjoilijoita. Miten käy ravintolan äitienpäivän, joka on yksi alan suurimmista juhlista? Brittiläinen realitysarja skotlantilaiskokki Gordon Ramsayn kohennusmatkoista Englannin maaseuturavintoloihin.
19.07.2010 klo 22:00
Ravintola Walnut Tree Inn, Etelä-Wales
(3 Walnut Tree)
Yhden Michelin-tähden Walnut Tree Innillä on maineikas menneisyys. Nykyisyys on grande kaaos. Italialainen omistaja Francesco puuttuu kaikkeen, vaikka hänen pitäisi Gordonin mielestä vain myydä hyviä viinejä ja charmata asiakkaita. Henkilökunnan tiimityöstä on potku poissa, keittiön puolella varsinkin. Uusi pääkokki siis kehiin! Ei enää likaisia simpukoita eikä tylsää tunnelmaa salissa! 40-vuotisjuhlien kunniavieraaksi kutsutaan paikan rakastettu ex-omistaja Franco vaimoineen. Pelastavatko Gordonin opit ja Francon karisma Michelin-tähden? Kenen salainen ase on Gordon Ramsay -keittokirja? Kuka strippaa henkilökunnan hullutteluvapaalla? Brittiläinen realitysarja skotlantilaiskokki Gordon Ramsayn kohennusmatkoista Englannin maaseuturavintoloihin.
12.07.2010 klo 23:10
Ravintola Glass House, Ambleside, Lake District
(2 The Glass House)
Lake Districtin alue on kuuluisa kauneudestaan ja matkailijoistaan. Amblesidessa sijaitseva Glass House saa kuitenkin olla turistien rahoilta rauhassa, sillä paikan öljyiset ja luiset ruuat eivät kiinnosta ketään. Velkainen omistaja Neil on hermoromahduksen partaalla. Gordon Ramsay huomaa, että asiakkaista ei pidetä huolta eikä keittiössä kommunikoida. "Hitto soikoon, puhukaa toisillenne!" hän komentaa. "Likainen keittiö, likainen ruoka" on hengenvaarallinen yhdistelmä, joten paikat puhtaiksi! Mutta mitä tehdä keittiöpäällikölle, joka vain huutaa eikä johda tiimiä? Kestävätkö Neilin hermot? Mitä Gordon antaa henkilökunnalle läksiäislahjaksi? Mitä seurantakäynti tuo tullessaan? Brittiläinen realitysarja skotlantilaiskokki Gordon Ramsayn kohennusmatkoista Englannin maaseuturavintoloihin.
05.07.2010 klo 22:00
Ravintola Bonapartes, Silsden, Yorkshire
(1 Bonapartes)
Skotlantilainen kokki, entinen ammattijalkapalloilija Gordon Ramsay on kansainvälinen Michelin-tähtimies. Hän rakastaa hyvää ruokaa ja vaatii myös muilta alan ihmisiltä kykyä nähdä menyy, sisustus, atmosfääri ja asenteet osana ravintolanpitämisen taidetta. Hänen kritiikkinsä on terävää ja kielenkäyttö joskus niin rasvaista että Sinkkuelämää-sarjan Samantha Joneskin pelästyisi. Gastronomiasanoma on kuitenkin selvä: Jos ryhdyt johonkin, anna kaikkesi! Gordon on hiillostanut hollywoodilaisen realitysarjan Kauhukeittiö (Hell's Kitchen) kilpailijoita, nyt hän yrittää elvyttää Englannin maaseudun kituvia ravintoloita, joiden keittiö ja konsepti ovat kuin painajaisunesta. Ensimmäisen jakson ravintola on ranskalaistyyppinen Bonapartes Yorkshiressä.
20.02.2010 klo 18:00
Campania Ristorante Italiano - terveisiä Jerseystä!
(7 Campania Ristorante Italiano)
New Jerseyn italialaisalueella, noin kahdenkymmenen minuutin päässä New Yorkista sijaitseva ravintola Campania tarvitsisi pikaisen järkeistämiskuurin tuottaakseen voittoa. Miksi Joe ylipäänsä ryhtyi liikealalle, jos ei kerran käyttäydy kuin johtaja? Parasta parantaa tapansa, tai konkurssi kutsuu. Gordon neuvoo pitämään keittiön ammattilaiskeittiönä eikä tirskuvien teinien partypaikkana. Hän neuvoo myös, ettei hänen juttujaan pidä ottaa herkän henkilökohtaisesti, vaan vakavasti! Pystyykö muinoin menestynyt Campania uuteen nousuun uuden sisustuksen, uuden fasadin, uuden uunin, suurien lihapullien, stimuloivan kilpailun ja aikuisemman asenteen jälkeen? Ja vielä: miksi henkilökunta särkee Gordonin johdolla lautasia lattialle? Britt. ruokarealitysarja. - Ensimm. tuotantokauden viimeinen jakso.
13.02.2010 klo 18:00
Ravintola Seascape, Long Islandin Titanic
(6 The Seascape Restaurant and Taproom)
Long Islandilla sijaitsevalla ravintola Seascapella on rikas historia, mutta nyt se on kylän musta lammas. Sen omistavat Irene-leski ja Peter-poika. Talon rappaukset rapisevat, tiloissa haisee ja keittiön seinissä on paistinjätteitä. Gordon puhdistaa ja uudistaa paikat palauttaen ruokalistalle mm. tuoreen kalan. Persoonallisen estoton äiti kehuu Gordonin sydäntä, sielua, vaaleutta ja vartaloa. Gordon vie Peterin nyrkkeilykehään opettaakseen kontrollin ottamista. Peter kertoo, ettei isä antanut hänelle koskaan kiitosta, vähätteli vain. Gordon mentoroi ujoa poikaa kehää ja elämää varten. Ole johtaja, Peter! Pois töpöttelevä beibikävely, pois neuvottomat kädet ilmasta. Liiku selkä ylpeänä asiakkaiden pöytien välissä. Onko Seascape hukkumassa vai heräämässä? Brittil. ruokarealitysarja.
06.02.2010 klo 18:00
The Mixing Bowl, kulhollinen suuria tunteita
(5 The Mixing Bowl)
The Mixing Bowl -ruokapaikka sijaitsee Bellmoressa, vain noin puolen tunnin matkan päässä New York Citystä. Mutta! Hyvä sijainti ja seinillä oleva kiintoisa kuvataidekaan eivät auta, jos liikemiestaidot puuttuvat. Ja täältä ne puuttuvat, samoin toivo ja intohimo. Tunteita tietysti on, mutta ei bisnekseen suunnattuna. Lisäksi on ongelma nimeltä Mike - persoonallinen ravintolapäällikkö, joka kyllä osaa nauraa itselleen, mutta jää herkästi pyörimään emootioihinsa, maireilee asiakkaille ja puhuu epäkohteliaasti omistajan vaimolle. Minkälaisten tunteiden kohdalla Gordon sanoo hänelle, että ei sitten suudelmia, Mike? Miten käy The New York Dragons -jalkapallojoukkueen pöytävarauksen? Onnistuuko Gordonin nostaa nuoren Galettin pariskunnan ruokapaikka kannattavaksi? Brittiläinen realitysarja.
30.01.2010 klo 18:05
Peter's, ruskettunut italialaispaikka
(8 Peter's)
Gordonin konsultointikohteena on ravintola, jonka johtaja Peter Pellegrino käy välillä ulkona tappelemassa, välillä soittamassa henkilökunnalle suutaan, välillä ruskettumassa ties missä, välillä ostamassa itselleen kalliita vaatteita. Onko hänellä edes mielenkiintoa johtaa Babylonissa New Yorkissa sijaitsevaa italialaispaikkaansa, vai jääkö painavin vastuu siskolle? Vulgääri käytös ja oman egon esittely - siinäkö tosiaan kaikki, mitä tämä iso dandymies osaa? Miten miehen ja paikan käy? Silti! Onko Gordon vihdoinkin kohdannut verbaalisesti vertaisensa jauhamisvastustajan? Brittiläinen ruokarealitysarja chef Gordon Ramsayn kohennusmatkoista ekonomisen, kulinaarisen ja imagollisen tuhon partaalla oleviin ravintoloihin USA:ssa.
23.01.2010 klo 17:00
Täydenkuun ravintola Purnima Dillons Restaurant
(10 Dillons Restaurant)
Manhattanilla sijaitsevassa amerikkalais-irlantilais-brittiläis-intialaisessa ravintolassa on liikaa kärpäsiä, liikaa torakoita, liian paljon aterianimikkeitä, liian monta johtajaa ja liian vähän asiakkaita. Miten on mahdollista, että tällainen puutteiden paikka voi kaiken lisäksi sijaita vain muutaman korttelin päässä chef Ramsayn omasta New Yorkin ravintolasta! Gordon saa kovan työn jälkeen ravintolan siihen kuntoon että se voi ylpeänä vaihtaa nimeä ja ulkomarkiisia. Paikasta tulee Purnima. Intiankielinen sana tarkoittaa täysikuuta. Dillons Restaurant -nimi säilyy uuden nimen rinnalla. Mitä tapahtuu johtajille - yleisjohtajalle, huoltojohtajalle, salijohtajalle, omistajalle? Pääseekö eräs heistä vielä ravintolan sohvalle hiustenhierontasiestalle? Brittiläinen ruokarealitysarja USA:ssa.
16.01.2010 klo 17:00
The Olde Stone Mill - vanhan myllyn ihme
(9 The Olde Stone Mill)
Tuckahoessa asuvat Dean ja Barbara ovat rakentaneet 200-vuotiaaseen myllyyn ravintolan. Pelissä on paljon, mutta Deaniltä puuttuu taito pitää paikkaa pystyssä. Onko hän liian kontrollinhaluinen? Rakentavaksi tarkoitettu keskustelu Deanin ja Gordonin välillä päättyy f-sanataifuuniin. Näin ei voi jatkua! Gordon hankkii maantielle asti näkyvän The Olde Stone Mill -kyltin ja uudistuttaa myös sisätilat. Erityispaikan saavat remontin aikana otetut vanhat valokuvat. Lisäksi ravintolasta tehdään pihvipaikka! Gordoniin ihastunut Jeanie sanoo, että myllyllä on nyt Gordon Ramseyn kosketus. Gordon analysoi Deanin pelkoa epäonnistumisia kohtaan kertoen myös omista epäonnistumisistaan. Ravintolan upean nimikyltin loistaessa tummuvassa illassa Deanin silmiin nousee kyyneleitä. Brittil. ruokarealitysarja.
09.01.2010 klo 17:00
Finn McCool's, irlantilainen Amerikassa
(4 Finn McCool's)
Westhamptonissa sijaitsevan Finn McCool's -ravintolan omistaa irlantilainen perhe, jonka isä on eläkkeellä oleva poliisi Buddy. Paikka kituu taloushuolissa, niin New Yorkin rikkaiden kesäseudulla kuin ollaankin. Gordonin vierailuaika osuu talveen, jolloin turistikausi on ohi ja ravintola-pubia pitävät elossa vain paikalliset. Ruokasali näyttää kuolleelta, keittiö likaiselta ja henkilökunta laiskalta. Baarissa ja keittiössä työskentelevät pojat Jason ja Brian eivät keskity työhönsä, vaan fokus on muualla. Chef Brian on ongelmista isoimpia - ylimielinen ja dramatiikantajuinen egomies. Gordon teettää tienvarteen kauniin, houkuttelevan Finn McCool's -kyltin. Siitä on hyvä alkaa. Oppiiko perhe ymmärtämään yhteistyön ja keskittymisen arvon? Toipuuko yritys voitolle? Brittil. ruokarealitysarja.
02.01.2010 klo 17:00
Sebastianin pizzeria, suurten filmistudioiden pieni naapuri
(3 Sebastian's)
Osa-aikanäyttelijä Sebastian rakastaa elokuvaa, egoaan ja Los Angelesissa suurten studioiden lähellä sijaitsevaa Sebastian's-pizzeriaansa. Filmiväkeä kestitsevä mies uskoo luovansa joskus oman pizzabrändin supermarketien huipulle. Rahavaikeuksia kuitenkin on, ja apua tarvitaan. Gordonin mielestä Sebastian's on kuin suoraan DVD:lle purkitettua elokuvaa! Miksi mustekalat ja pizzapohjat ovat pakastintavaraa? Löytyykö muita perusvirheitä? Ikävä kyllä lukuisia. Gordon sanoo, että herra S. on itsekäs, vainoharhainen mies - ja Hollywoodin sekopääravintolan tittelistä kilpailee kolme nimeä: Sebastian's, Sebastian's, Sebastian's. Eräs Oscar-juhlien party pidetään uudistetussa Sebastian'sissa, mutta ennen kuin ilta ehtii, on draama taas valmis. Mitä tapahtuu? Brittiläinen ruokarealitysarja USA:ssa.
26.12.2009 klo 17:00
Lelan rakas ravintola perikadon partaalla
(2 Lela's)
Lelan suuri unelma, oma gourmetravintola Lela's, sijaitsee Kaliforniassa Pomonan keskustassa. Alue on hiljainen kuin kummituskaupunki, ja ravintolan finanssivaikeudet ilmaantuvat jo vajaan vuoden kuluttua avajaisista. Gordonin testiaterialla tarjoilija joutuu toteamaan listan ruuista, että ei ole, ei ole. Kun jotain sitten on, Gordon palauttaa lautasensa inhosta väristen keittiöön. Ravintolan chef Ricky huutaa, hälisee, vitsailee ja - kerskuu charmillaan. Pilaileeko hän silloinkin, kun keittiöstä löytyy ihmeellisiä, outoja lihoja, jotka haisevat kummalliselta? Miksi eräs kokeista poistuu työpaikaltaan mukanaan ruokaa ja viiniä? Tehoaako Gordonin organisoima moraalis-ekonominen tekohengitys? Saako Lelan kehityskelpoinen unelma elää? Brittiläinen ruokarealitysarja USA:ssa.
19.12.2009 klo 17:00
The Secret Garden, ranskalaisen chefin itsepäinen puutarha
(1 The Secret Garden)
SARJA JATKUU USA-JAKSOILLA. Moorparkissa Kaliforniassa sijaitseva The Secret Garden -ravintola kärsii hiljaisesta liiketoiminnasta. Onko syynä ranskalaissyntyisen omistaja-chef Michelin itsepäisyys? Entä ns. ranskalaisharha, jonka mukaan ranskalaisen tekemä ruoka on laatua, vaikka sen homeisessa voissa paistaisi? Mitä Michelin-tähtiä omilla ravintoloillaan ansainnut chef Gordon Ramsay voi tehdä Michelin-tähdettömän Michel-miehen hyväksi? Amerikkalainen ruokarealitysarja chef-ravintoloitsija-kirjailija Gordon Ramsayn kohennusmatkoista ekonomisen, kulinaarisen ja imagollisen tuhon partaalla oleviin ravintoloihin. USA-jaksojen ensimmäinen tuotantokausi (2007) alkaa.

Mainos
Tuottajat Petra Saikku (äitiyslomalla), Sanna Vaitjoki, Minna Kosonen.
Anna palautetta
Mainos