TV-Opas

Pahan jäljillä

Pahan jäljillä Subilla torstaisin klo 22.00.

Pahan jäljillä (The Following) on Kevin Baconin ja James Purefoyn tähdittämä jännityssarja. Purefoy on pahamaineinen sarjamurhaaja Joe Carroll, joka onnistuu pakenemaan vankilasta kesken elinkautisen ja aloittaa uuden murhakierroksen. Häntä alkaa metsästää entinen FBI-agentti Ryan Hardy (Bacon), joka vielä agenttina työskennellessään yhdeksän vuotta takaperin oli se taho, joka onnistui saamaan Carrollin telkien taakse.

The Following on Amerikan kevään 2013 odotetuin uusi jännityssarja. Ensimmäinen jakso esitetään 21. tammikuuta 2013 FOX-kanavalla. Ensimmäisessä tuotantokaudessa on 15 jaksoa.

Pahan jäljillä: Tästä kaikki juontaa juurensa

Joe Carroll on yhdeksän vankilassa vietetyn vuoden aikana ollut netin kautta yhteydessä ulkomaailmaan, luonut suhteita ja rakentanut ympärilleen kultin, joka seuraa häntä. He ovat samanhenkisiä ihmisiä, sarjamurhaajia, potentiaalisia sarjamurhaajia, ihmisiä jotka hakevat sisältöä elämäänsä.

Carroll on hyvin älykäs, charmantti akateemikko, ja hänen innoittajanaan toimii Edgar Allan Poe.

Carrollin ja hänen tapansa tuntee parhaiten ex-FBI-agentti Ryan Hardy, joka on vuosia viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja entisestä ammatistaan. Hän on kokenut kovia sekä fyysisesti että henkisesti, eikä ole enää ajan tasalla agentin hommista, mutta Carrollin pakeneminen vankilasta tuo ensinnäkin kutsun sekä kiinnostuksen takaisin entiseen työhön.

Mutta tällä kertaa Hardy ei ole yksin vastuussa vaan on osa tiimiä, johon kuuluvat nuori agentti Mike Weston (Shawn Ashmore) sekä tutkinnanjohtaja Debra Parker (Annie Parisse). Weston kunnioittaa konkaria, mutta muu tiimi kokee ennalta-arvaamattoman Hardyn lähinnä rasitteena. Nopeasti Hardy osoittaa vahvuutensa, kun hän todistaa muille, että Carrollin mestarilliseen suunnitelmaan kuuluu paljon muuta kuin pelkkä pako vankilasta.

Tutkimukset johtavat Hardyn Carrollin ex-vaimon Claire Matthewsin (Natalie Zea) ja pariskunnan yhteisen pojan Joeyn (Kyle Catlett) luokse. Hardy joutuu kohtamaan samalla myös menneisyytensä painolastin, hänellä oli aikoinaan suhde Clairen kanssa.

Pikkuhiljaa selviää, että Carrollin suuri suunnitelma on saattaa loppuun se, mikä häneltä yhdeksän vuotta aiemmin jäi kesken… Ja nyt hän ei toteuta suunnitelmaa yksin, vaan hänellä on laaja seuraajien joukko takanaan. Mutta keitä he ovat? Kehen voi luottaa, kun kuka tahansa saattaa olla yksi Carrollin seuraajista?

(MTV)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje