TV-Opas
 • Live

  Ravit: Toto4

  Ma 30.5. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ma 30.5. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 31.5. 19:10 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 31.5. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 1.6. 19:00 - 21:00

Bottas myöntää: Ferrari-huhut häiritsivät

F1-sarjassa kilpailevan Williams-tallin kuljettaja Valtteri Bottas myöntää, että viime kesänä hänen ympärillään pyörinyt huhumylly siirrosta Ferrarille vaikutti keskittymiskykyyn.

Botaksesta huhuttiin seuraajaa maanmiehelleen Kimi Räikköselle Ferrarilla, mutta Maranellossa Räikkösen jatko Sebastian Vettelin tallitoverina katsottiin yhä parhaaksi vaihtoehdoksi.

Bottas kertoo turhautuneensa varsin pian ympärillään velloneeseen huhumyllyyn, mutta suomalaiskuski tunnustaa kuninkuusluokan realiteetit.

- Se oli tähänastisen urani häiritsevintä aikaa. Kykenin todellakin tuntemaan sen, mitä media saa aikaan. He kysyivät samoja kysymyksiä kisasta toiseen. Jopa kadulla tavalliset ihmiset kysyivät jatkuvasti samaa. Tuntui siltä, että tätä asiaa pyöritettiin 24/7, Bottas kuvaili viimekesäistä tilannetta Autosportille.

- Se ei ole ihanteellinen tilanne, koska kisaviikonloppuna haluaisi keskittyä saamaan täydellisen tuloksen. Tällaiset huhut tekevät sen vaikeammaksi, mutta sellaista F1 on. Lopulta siitä ei kuitenkaan ollut niin kauheasti haittaa, Bottas jatkoi.

Bottas uskoo huhumyllyn tarjonneen myös hyvää opetusta tulevia vuosia varten.

- Se oli minulle hyvää kokemusta. Toivottavasti edessäni on vielä pitkä ura, joten spekulaatioita varmasti riittää paljon jatkossakin, ehkä jo 2016. Tämä auttoi minua valmistautumaan siihen. Nyt kun olen ollut siinä tilanteessa, niin pitkällä tähtäimellä siitä on luultavasti apua, Bottas tuumaili.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.