• Live

  Alppihiihdon maailmancup: Val d'Isère

  Su 11.12. 10:20 - 11:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sestriere

  Su 11.12. 11:25 - 12:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Val d'Isère

  Su 11.12. 13:20 - 14:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sestriere

  Su 11.12. 14:25 - 15:20
 • Live

  Hiihdon maailmancup: Davos

  Su 11.12. 15:20 - 17:10

F1-tulokas: Alonso on hyvä roolimalli

F1-sarjan Toro Rosso -tallissa debyyttinsä viime kaudella tehnyt Carlos Sainz junior kertoo maanmiehensä Fernando Alonson toimineen hänelle tulokaskautensa roolimallina.

Sainzin kautta riivasivat auton teknisten vikojen aiheuttamat keskeytykset. Alonson kausi McLarenilla oli vähintäänkin yhtä haasteellinen, mitä Sainz kertoo seuranneensa suurella mielenkiinnolla.

- Hän on hyvä roolimalli. Hän käy nyt läpi vaikeaa aikaa urallaan, joten on mielenkiintoista nähdä, miten hän reagoi, saa itsensä yhä syttymään ja miten hän käsittelee näitä asioita, Sainz kertoi Autosportille.

- Sitä on mielenkiintoista nähdä, tarkkailla ja ottaa oppia. Viime vuodessa kaikessa oli kyse oppimisesta. Fernandon ei tarvitse antaa minulle neuvoja, koska seuraan ja tarkkailen häntä aina. Hän ei ole koskaan tullut kertomaan minulle, että "ehkä kannattaa kokeilla sitä tai ajatella tuon tekemistä", Sainz lisäsi.

Kuljettajien mestaruustaistelussa Sainz oli 15:s. Espanjalainen suhtautuu tulokaskautensa aikana kohtaamiinsa ongelmiin viileästi.

- Mitä näkemäni laskelmat kertovat, niin olisin voinut olla paljon korkeammallakin, mutta näitä asioita ei voi koskaan tietää. Tilanne on vain hyväksyttävä. Tässä lajissa asiat eivät ole aina omissa käsissä, mutta toivottavasti kaudella 2016 homma on saatu kuntoon ja voimme taistella kunnolla, Sainz summasi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Katso lisää

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.