TV-Opas
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  To 27.10. 11:00 - 12:45
 • Live

  Tennis: Swiss Indoors Basel 500

  To 27.10. 16:00 - 18:00
 • Live

  Tennis: Swiss Indoors Basel 500

  To 27.10. 18:00 - 20:00
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 27.10. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 27.10. 19:25 - 19:30

Grosjean intoilee: Luvassa uskomaton testipäivä

F1-kauden ensimmäisenä testipäivänä ajovastuun tulokastalli Haasin autosta ottava Romain Grosjean odottaa kokemuksesta ikimuistoista.

Talven testit käynnistyvät Barcelonassa 22. helmikuuta. Grosjean on innoissaan tilaisuudestaan tuoda amerikkalaisen tulokkaan auto ensimmäisenä radalle.

– Auton ajaminen ulos tallista ensimmäisenä päivänä tulee olemaan uskomatonta. Meillä on paljon odotettavaa. Tunnen jo nyt oloni tallissa mukavaksi. Kaikki ovat motivoituneita ja haluavat päästä ensimmäiseen testiin ja sen jälkeen ensimmäiseen kisaan, Grosjean kertoi.

Grosjean on ajovastuussa myös kolmantena testipäivänä. Ranskalaisen tallitoveri Esteban Gutierrez ottaa harteilleen testijakson toisen ja neljännen päivän.

– Testin ensimmäinen asia on saada auto ajokuntoon ja jatkaa siitä. Toivottavasti saamme ajettua paljon kilometrejä. Tämä on uusi talli, joten kaikkien on tehtävä töitä yhdessä. Datatietoa on kerättävä niin paljon kuin mahdollista, Grosjean ohjeisti.

– On tärkeää saada luotettavuus kuntoon niin aikaisin kuin mahdollista, koska emme pääse testaamaan paljon ja lähdemme suoraan Melbourneen, Grosjean lisäsi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.