• Live

  Alppihiihdon maailmancup: Val d'Isère

  La 10.12. 10:20 - 11:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sestriere

  La 10.12. 11:25 - 12:05
 • Live

  Hiihdon maailmancup: Davos

  La 10.12. 12:05 - 13:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Val d'Isère

  La 10.12. 13:25 - 14:25
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sestriere

  La 10.12. 14:25 - 15:20

Haluatko töihin F1-talliin? Nyt on yli 120 työpaikkaa tarjolla

Työstä F1-maailmassa unelmoiville on tällä hetkellä tarjolla toistasataa avointa työpaikkaa. Ainoastaan Sauberilla ja Ferrarilla ei ole avoimia paikkoja.

Suurin rekrytointi on päällä Renault’n omistukseen siirtyneellä Lotus-tallilla, joka ilmoittaa nettisivuillaan yli 40 avointa työtehtävää. Talli hakee muun muassa insinöörejä, teknikkoja, ohjelmoijia, aerodynamiikan osaajia sekä suunnittelijoita.

Myös Valtteri Bottaksen Williams-tallissa on parhaillaan auki 30 työpaikkaa. Valtaosa työpaikoista on insinööreille ja tietotekniikkaosaajille, mutta myös PR- ja kaupallisella puolella on avoinna työpaikkoja.

Lotuksen tapaan  talousvaikeuksien kanssa kamppailut Manor-talli etsii riveihinsä lähes kolmeakymmentä uutta työntekijää. Insinöörien ja teknikkojen lisäksi Manorilla on avoinna tehtäviä myös kaupallisella ja HR-puolella. Mikäli rahkeet riittävät, Manorilla on haku päällä myös pääinsinöörin ja kisainsinöörin paikoille.

McLaren-Honda-talli ilmoittaa verkkosivuillaan kahdeksan avointa työpaikkaa. McLaren hakee muun muassa uutta kilpatallin mekaanikkoa sekä aerodynamiikkaprojektin johtajaa.

Mestarinkin riveissä on tilaa

Mestaritalli Mercedeksellä on haku päällä viidestä työpaikasta. Teknisellä puolella haetaan insinööriä jousituksen suunnitteluun. Hallinnollisella puolella paikkoja auki viestintä- ja markkinointiosastolla.

Tulokastalli Haas hakee viittä uutta työntekijää. Haussa on CNC-ohjelmoijien lisäksi muun muassa talousosaston kirjuri. Nämä työpaikat sijaitsevat tallin Yhdysvaltain päämajassa Kannapolisissa. Tallin Euroopan päämajassa, Ison-Britannian Banburyssa avoinna on ainoastaan paikka IT-tuessa.

Force Indian verkkosivuilla on avoinna yksi työpaikka. Haussa on F1-tallin matkajärjestelyistä vastaava henkilö.

Red Bullin F1-tallissa on avoinna kuusi työpaikkaa. Testi-insinöörien ja teknikkojen ohella töitä on tarjolla myös tallin HR-osastolla.

Red Bullin sisartallissa Toro Rossolla on tällä hetkellä avoinna ainoastaan yksi testi-insinöörin paikka.

Sauberin verkkosivuilla on oma osionsa avoimille työpaikoille, mutta tällä hetkellä haku ei ole päällä. 

F1-talleista legendaarisin, Ferrari, ei hae uusia työntekijöitä verkkosivujensa kautta. Ferrarin emoyhtiöllä on avoinna viisi työpaikkaa Maranellossa. 

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Katso lisää

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.